Myskväll ♥

Myskväll med godaste kladdkaka & ett eller två glas whisky :) Underbart!


The Body shop

Blev ett besök på The Body shop efter jobbet. Lite nytt blev det & så fick jag med prover för två dagcremer som jag ska testa.


Happiness


Snö of Sweden

Är rätt sugen på att inhandla lite nytt från Snö of Sweden! Har nämligen sålt en hel del som jag aldrig eller sällan använt. Så börjar få lite bättre plats för lite nytt :)
Snö of Sweden
 
 

Hello friday

Instagram Picture Quote

Blåbärspaj

Avslutar dagen med film & en bit blåbärspaj, helt perfekt! :)


Fick precis..

Fick precis ett trevligt telefonsamtal! Gladast :)

For one minute


Man kan lugnt säga..

Man kan ju lugnt säga att jag har en hel del för mig för tillfälle! Förutom utbildning & massa nytt på jobbet, sökte jag som sagt en utbildning som startar i mars, & förutom det planera jag för en tripp ( & jag flytt så fort som möjligt ) till Norge väldigt snart. Tanken är att åka dit en, två dagar & söka jobb. & förutom det så har jag två andra stora saker planerade inom kort. & just det sen har jag ju jägarexamensutbildningen också..vadå ta på sig för mycket?! Hehe, nej men tanken är ju mer alternativ jag har jobb & utbildningsmässigt, ju bättre. Alltid bättre med fler alternativ, så man kan välja det som passar bäst. Jag är öppen & rätt så positiv till det mesta, så förhoppningsvis blir det som jag vill!
 

Vaniljte

Kom hem rätt sent idag, så nu - middag bestående av goda mackor & vaniljte. Enkelt & framförallt riktigt gott!

Do not regret


Luleå..

Utbildning på morgonen & resten av dagen har jag spenderat i Luleå.


White lips..

White lips pale face

Borde sova

Borde sova typ nu med tanke på morgondagen, men får se hur det blir med det! Puss ♥


Wish me luck;)

Fastän jag har huvudvärk, hostar & ja fan vet allt så kan jag inte låta bli att dra igång en miljon projekt. & helst ska projekten innebära städa & helst flera rum samtidigt. Ambitiöst? Ja visst, om jag blir klar nån gång! Nu en kopp kaffe & sen fortsätta. Wish me luck;)

Love

50 Reasons To Be Happy  8x10 inch Print on A4 by theloveshop

Personaladministratör

Har sökt en distansutbildning som startar i mars. Hittade tre intressanta utbildningar, men valet föll på - personaladministratör. Känns bra att ha lämnat in ansökan, men kommer fortfarande leta jobb i Norge. & självklart om jag hittar ett jobb jag kan leva på, går det såklart i första hand.


Mys

Är tillbaka igen efter mötet, nu - mys i soffan med mackor, juice & te :)


Jobbig dag

Jobbig dag om jag ska vara ärlig, dels på grund av det imorse. Var ju inte det minsta oväntat egentligen, men såklart trist i alla fall. & på grund av detta kommer eventuellt flytten bli tidigare än tänkt. Men ett möte är bokat imorgon & förhoppningsvis får jag lite hjälp & rådgivning. Även Onsdag vankas det möte & jag hoppas åtminstonde ett av mötena leder till något bra!

Rött läppstift

Matchar mitt röda öga ( typ ögoninflammation igen..) med rött läppstift!


Play like a pirate

Always
 
 
 

Blandade känslor

Lite blandade känslor efter ett besked som jag fått idag..

Cheez heartz♥

Osthjärtan & obligatoriskt söndagsmys! Bara invänta Äkta människor, sen blir det kanske att spela nåt? :)


She believed..

I love this

Råkade

Råkade somna en timma eller två ;) Alltså jag kan nu verkligen sova hur mycket som helst!

Arbetsintervju i Norge :)

Har fått tid för en arbetsintervju i Bergen & jag är såklart jätteglad! Men det är rätt långt dit & det innebär att jag förmodligen måste flyga. & blir det dessutom flytt dit går det inte att ta med sig alltför mycket hemmifrån i & med att det blir förmodligen flyg då också. Så jag funderar på om jag skulle ta & sikta in mig på Trondheim igen som faktiskt var planen från början. Det är närmare, det går att köra bil vilket innebär att man kan fylla bilen med saker vid ev flytt. Dessutom nära gränsen så man kan fara över & handla där..

Always wear your invisible crown

Always

Lördagsmys ♥




I believe

~ Audrey Hepburn

På äventyr

Är ute på äventyr återkommer när jag kommer hem :)

My bed?

^•^

Lätt..

Lätt bästa kvällen på länge..!


Middag..

Middag strax, har fått nån craving på senap..så blir varma mackor med senap! Hur gott?! :) Känner mig lite stressad då jag har enormt mycket som måste fixas innan nästa vecka..men kanske lika bra att tag tag i det imorgon & istället göra nåt kul ikväll? :)




Happy ♥

Är så otroligt glad, fast samtidigt ställer jag mig frågan - hur tänkte jag?! hehe..men på nåt sätt ska det lösa sig :)

Dare to dream big

Q ᴜ ᴇ ᴇ ɴ ♥

Godmorgon!

Blev inte många timmars sömn i natt...men fick ändå hel del gjort! Vissa bra saker -bland annat fått massa bra tips på jobb i Norge, kontakuppgifter med mera av hjälpsamma människor! Det mindre bra - åt upp ett halvt paket glass alldeles för fort, så fick skitont i tungan. Var som att slicka på en stople på vintern, fast att stolpen sitter fast i munnen i form av min piercing. Ni förstår smärtan?! Haha

Men mest mysa..

Städa & mysa står på kvällens schema, inte dumt va? :)


Be happy :)


Lång lunch

Blev en lång lunch på sisådär 3 timmar..! Väldigt trevligt, blev thaimat & lite shopping :) Men nu ligger jag väldigt efter på jobbet så bara sätta igång & jobba!

Important things:

(1) Timeline Photos | via Facebook

Förresten

Hade ont ungefär hela dagen igår så blev en tidig kväll & faktiskt så är det mindre ont idag :) Godmorgon förresten!

If you can dream it, you can do it..

Tinker Belle | via Facebook

Längtar..

Nu är det inte länge kvar, & som jag längtar till två speciella datum.. ♥

Mellis

Mosad avokado & aromat på hårdbröd, gott!


The sexiest shit ever..

True

Har inte mått så bra..

Har inte mått så bra idag heller. Men ni har säkert förstått det..? Märks rätt tydligt om jag är ledsen eller inte mår bra. Imorgon blir det att fara på Apoteket & kolla om jag hittar nå bra tabletter för magen..hoppas, hoppas :)

Keep calm and be a princess

Never stop dreaming ♥ | via Tumblr

Vårjackor

Gillar verkligen dessa vårjackor & halsdukar från Zalando! Visst, det är ett tag kvar men lika bra att börja kika redan nu & drömma sig bort till varmare väder :)
 

Nobody can destroy your dreams..

Never stop dreaming ♥ | via Tumblr

Godmorgon!

Tänkte vara hemma idag då jag fortfarande har ont men ändrade mig i sista stund. Så blev lite stressigt..i & för sig inget ovanligt alls på morgonen.


Finaste blommorna ♥




Everything will be okay in the end..


Ledsen & ont..

Om jag ska vara helt ärlig så är jag rätt så ledsen & så har jag förbaskat ont i magen, & det är ingen vidare bra kombination. Egentligen borde jag gjort det enda rätta & stanna kvar i sängen, men nej jag skulle såklart vara envis & jobba i alla fall. Vilket har resulterat i en mindre effektiv arbetsdag & en hel del tårar..Men det går över ska bara gråta lite till & rycka upp mig :) 
 
 
 
 

Blev ingen..

Blev ingen intervju för mig idag, men lika bra de då jag ändå inte hade orkat..


We were born..

Quote

Intervju..

Har en intervju imorgon i Luleå, den jag skulle haft i fredags..Men har inte riktigt beslutat mig om jag ska fara eller inte. Anledningen är att den känsla jag fått av företaget, är att det inte är så seriöst. Visst jag kan ha fel! Om jag inte åker dit så missar jag kanske möjligheten till ett nytt jobb. Får sova på saken! :)

Ni kan nog gissa..

Ni kan nog gissa vad jag gör nu, eller hur?! ;)


Believe in your dreams

Quote

Hope

Blev lite nya armband från Ur & penn, fina va? :)


Frozen

Såg filmen Frozen igår - så jäkla bra, love it! 
(100 ) Likes | Tumblr

-30

Godmorgon! Planen var att fara till Luleå för lite shopping, men minusgraderna satte stopp för det! Kanske lika bra det med tanke på allt jag har att göra hemma idag :)


Rätt mysigt

Rätt mysigt trots massor huvudvärk..♥




Be happy :)

(1) ٠ ๋· Awesome٠ ๋· | via Facebook

På med..

Ska på med myskläder, något i stil med det på bilden, tända ljus & se film. Helt okej ändå :)
 

Hope, believe, love..

💛💙

Mycket kaffe blir det..

Var ju så "duktig" för nån vecka sedan & drack nästan bara te. Men är ju så mycket smidigare med kaffe..& gott! Redan inne på dagens andra kopp kaffe & fler lär det bli.. ← Det mest intressanta inlägget på länge?! ;) hehe


Come here.

sex quotes | Tumblr

Tröstshoppat..

Tröstshoppade lite innan jag for från Luleå - finaste koftan & trosor :) Kom tillbaka till jobbet lagom till lunch. Blev att äta lunch för min del - thaimat med bästa kollegorna:) Inget magont än men skippade middagen för säkerhets skull..


Ny tid

Hade en intervju i Luleå idag, så körde dit. Eller ja först körde jag fel, höll på att krocka med en bil & sen hittade jag en parkering. Fick gå i kylan (förbaskat kallt) till kontoret & möttes av en skylt på dörren där det i korta drag stod : Inga mer intervjuer idag på grund av akut sjukdomsfall..kul! Eller nej inte alls kul förstås! Men fick i alla fall ny tid nästa vecka:)

Always remember:


Ny hårfärg..igen :)

Blev ju inte helt lyckat med hårfärgen så ska nog fixa till det ikväll :) Hoppas på bättre resultat denna gången!


Lite snabbare..

Klockan hade gärna kunnat gå lite snabbare ..vill hem nu! Är hungrig & jag längtar massor till att få ta en varm dusch ( fryser som tusan..) & ta på sig myskläderna :)

I want to live, not just survive


Missat läkartiden

Upptäckte att jag missade läkartiden jag hade tidigare i veckan, lyckat..! Har ju väntat flera veckor & så missar jag den, så typiskt! Men det positiva är att jag faktiskt inte har ont så länge jag håller mig från att äta på dagen. Ohållbart i längden men för tillfället väljer jag hellre att gå hungrig än ha ont!

Sova..?

Blir upp tidigt imorgon eller ja precis samma tid som vanligt, alltså vid halv sju tiden..så borde verkligen försöka sova nu! Puss & godnatt :)


Huvudvärk...

Har en huvudvärk som inte verkar vilja ge sig trots flera treo..jobbigt!.


Stop..

Stop Waiting Picture Quotes Popular Stop Waiting  Picture Quotes Popular

Lego Marvel Super Heroes

Köpte ett nytt spel i helgen - Marvel Super Heroes. Rätt kul!

Play rough

Fina träningstoppar från Cubus! Älskar att fler butiker börjat ta in träningskläder i sitt sortiment! 
 
 
 
 

I do believe in magic


Ändrade planer

Blev lite ändrade planer idag men ska snart bege mig till ett företag där jag ska söka lärlingsplats. Lär ju va en del sökande men söka skadar ju inte :)
Update: Kan ju lätt va en av dom märkligaste intervjuer jag varit på..

Jobbansökningar

Har skickat in lite jobbansökningar så bara hålla tummarna! :)


Make your own happiness


Keep going




Lycka:)

Har fått hem beställningen med träningskläder! Lycka :) Har inte hunnit testa dom än men bilder kommer.

9 lifes bitch..


Älsklingshalsbandet




Skulle ha stannat i sängen..

Hade gärna spenderat hela dagen i sängen med ett stort paket glass eller något liknade..så känns det idag! Eller ja så kändes det igår också, så ja varför stannade jag inte hemma?! Men nu är jag "fast" på jobbet till efter fem..& jag kan inte ens jobba då systemet ligger nere.






Ny färg

Ska färga håret ikväll, har inte riktigt bestämt vilken färg det ska bli. Men ska börja med att ljusa upp i alla fall.


Be happy :)


Sämst minne..

Glömmer hela tiden bort att skriva in saker i almanackan vilket resulterar i massa lappar. Som antingen glöms eller tappas bort..men nu måste jag skriva in då jag har flera tider framöver som inte får glömmas!


Strawberry

Äkta Människor & en Yollibox - ♥ söndagar!


Replace

Replace fear of the unknown with curiosity!

Sushibar

Hämtat godaste middagen från Sushibar i Luleå. Favoriten är den med brie, lax & avokado. Så gott!


Storheden

Fick bli en tur till Storheden idag:)



If you have hope..


Personligt brev

Sitter & håller på med ett personligt brev som jag tänkte få klart idag! Jag lägger oftast ner rätt mycket tid på det personliga brevet & jag nöjer mig inte förrens det är perfekt! Visseligen har jag redan jobb men det skadar aldrig att skicka in en ansökan. Dessutom är det såklart roligt om jag skulle få ett jobb som jag verkligen vill ha & om inte jag får det, är det bra träning att skriva ansökningar :) 
 
Update: upptäckte nu att jag haft ett stavfel i mitt CV, förbaskat också! Hur har jag kunnat missa det?! Det är alltså ett CV jag använt mig av ett bra tag..så onödigt, så nu ska jag läsa igenom det massvis med gånger så jag inte missar något & sen forsätta med det personliga brevet!

Every day..


Huvudvärk..

Vilar & inväntar att Treon ska verka..




Pain makes you stronger..


Träningskläder

Här är lite av innehållet - träningsbh & byxor & hårband! På måndag blir det gymmet igen, då dom öppnar upp bredvid jobbet igen! Perfekt att gå iväg på lunchen & träna :)


Godmorgon!

Startar dagen med en kopp te & massa städning, kul va?! Men mycket som ska packas & städas så lika bra att göra det på en gång:) Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på senare idag & ikväll, men nåt blir det i alla fall! Bilder på innehållet i paketet kommer, ska bara fota först.

The best of my life


Angående telefon samtalet..

Har äntligen fått tatueringstid! Så två sittningar är bokade alldeles snart & som jag längtar! Happy ♥

Helg!

Slutade tidigare idag, så varit & hämtat ut paket (visar sen) & handlat. Nu middag! Varför ska man alltid fylla tallriken till max?! Äter ju inte upp hälften ens..om än det är gott :)


Lunch rast

Spenderar rasten med kortspel & massa te. & fick nyss ett väldigt trevligt samtal! Gladast! Berättar senare :)


Always look on the bright side of life


Dusch

Mår rätt dåligt över en sak som hänt idag. Men ska ta en lång varm dusch & försöka att inte tänka så mycket..

Im a dreamer


Träning, mat & IBS..

Har verkligen försökt att få ordning på min mage (ni vet IBS..). Bra mat & träning i kombination fungerar rätt bra! Bara less att förkylningen ska ställa till det. Halsont & träning fungerar inte så bra ihop. Så dessa dagar har jag mestadels hållt mig till att dricka massor & hålla mig till ett mål mat per dag. & det fungerar också. Så har inte haft direkt något magont alls :) Men såklart blir man massor trött men hellre det än ont. Hoppas bara kunna återgå till gymmet snart igen!

Godmorgon!

Hoppas allt te jag häller i mig hjälper mot förkylningen!


Sleep..

fuck, naked, quote, sleep, text

Det tar aldrig slut..

Hade tänkt packa & rensa bland kläderna..igen! Det tar aldrig slut, på riktigt alltså! Jag har kastat, sålt & gett bort säkert över hundra plagg & ändå märks det knappt?! & nej jag köper inte så mycket nytt heller..märkligt!
 
Men bara fortsätta rensa, får väl unna mig lite nytt då jag rensat klart! Kan ju dock ångra lite att jag inte har kvar denna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wherever you go..


Ny tid

Har bokat in en ny tid i Umeå idag, ni som vet vet & ni som inte vet behöver inte veta. Ni lär ju få reda på det senare ändå. Så inte så länge kvar nu, längtar :)

Young, wild & free ;)

Stay Classy.

Lång lunch

Precis tillbaka på jobbet efter en lång lunch med trevligt sällskap & sushi :) Så bara sätta igång & jobba igen!

Sky is the limit

Fina träningslinnen från GT. Det är alltid roligare att träna med fina träningskläder på, så enkelt är det :)
 

Be Happy :)

Be happy

Fokus på rätt saker..

Jag har lämnat massa bakom mig nu & börjat om på nytt. Jag har rensat mitt liv från saker som påminde om tråkiga saker. Vilket innebär att en del saker faktiskt åkt rakt ner i soporna. Där dom faktiskt borde hamnat för länge sedan.. Jag har beslutat mig för att ha fokus på det som är nu. Glömma det som varit. Fokus på det som är viktigt just nu, men det är svårt då jag vill så mycket! Har massvis med planer på gång. Men får hejda mig lite. Som jag skrivit en miljard gånger så kommer jag flytta från denna staden så fort jag får möjlighet. Men det krävs ett jobb & det söker jag för fullt & mer än så kan jag faktiskt inte göra just nu. Jag har det rätt bra som jag har det nu. Men att hitta kärleken & bli kär igen hade varit underbart..men händer det så händer det!


Never let the reality..


Food time

Har lärt mig göra godaste omeletten så lär bli mycket omelett framöver. Fördelen är ju att man kan variera rätt bra. Kör på kalkon,, ost & champinjoner som fyllning & ärtskidor & tomat till. Mums!


Tillbaka

Blev ett lugnt träningspass idag då jag inte är helt kry än, men skönt att vara tillbaka :)


You were giving this life beacuse..

You were given this life because you are strong enough to live it #inspirational #motivational #quote

Tartarus

Av vad jag läst på en rad olika sidor så ska Tartarus fungera bra både som fettförbrännare & som uppiggande! Så blir att beställa hem & testa, ska bara kolla om jag hittar något mer från Gymgrossisten innan jag beställer :)
 

Massa melon

Nu äkta människor & en stor skål med melon!


Snow♥

Fler bilder från när jag var ut tidigare idag. Fint va? Imorgon kan jag förhoppningsvis återgå till gymmet. Hoppas!


Laundry Today or...


Varseljacka

Hittar inte min vinterjacka som jag köpte förra vintern. Kanske kommit bort i nån flytt? Så då får varseljackan duga! Syns gör jag då allt :)


Bloggappen

Ni som läser mon blogg - följ mig via bloggappen! Bloggen ser bättre ut där :)

Bling - Love Pink

Att jag gillar saker som glittrar & mjukiskläder är nog inget nytt. Älskar dessa från VS. Så fina! 
 

Sometimes


Mys..

Blev tvspelande ikväll med, kanske blir lite film senare också! Mys ♥


If you`ll be my..

If you’ll be my soft and sweet I’ll be your strong and steady

Ogorgeous

Har beställt en del nya träningskläder från Ogorgeous & då bland annat denna! Längtar massor tills jag får hem allt! Lär ju dock dröja några veckor..men förhoppningsvis är det värt väntan :) 
 

Do more of what makes you happy


Promenad

Fick bli en promenad istället för gymmet idag. Hoppas jag blir av med denna förkylning fort!



Godmorgon

Ordentlig sovmorgon idag med! En av dom bästa sakerna är ju att sova, & helst länge ;) Men nu frukost!


Spelkväll

Har upptäckt ett hockeyspel som är riktigt kul, så blir några matcher ikväll. Lätt beroendeframkallande...:)


Vattenmelon

Lite vattenmelon till kvällsmyset :) Gott!


Helg

Ledigt igen efter kort arbetsvecka! Skönt! Kvällens planer skulle egentligen bestå av bastu & bad. Men lite sömn & förkylning gör att mysig hemmakväll lockar mer framför isbad. Men nu middag :)

Every day is a new beginning..


No time for negative bullshit

 Älskar denna hoodien från Stronger
Negative Bullshit

Some mistakes are too much fun..

 

Lunch time




Bloggar på som vanligt

Jag har tänkt massor angående bloggen, om jag ska ha kvar den eller inte. Väldigt svårt! Eftersom jag är typ segast (ibland..) på att ta beslut . Så kommer jag fortsätta blogga på som vanligt, tills jag kommit fram till ett bra beslut.

Forget the haters..

forget the haters cause somebody loves ya

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus