:)

Trevlig sällskap, sushi och vin. Kan inte bli mycket bättre :)




Två nya

Båda från H&M. Kan det inte bli lite kallare så man får ta på sig alla fina höstkläder snart? :)


Ni vet..

Ni vet vinterjackan jag beställde från Zalando, den där mörblåa från barnavdelningen..? Har fått hem den och den sitter aningen snävt, men dragkedjan går i alla fall igen ;) Lutar att jag behåller den ändå, för snygg för att lämna tillbaka!

Längtar!

Längtar massor till ikväll! Men först en kopp kaffe, och sen sätta igång med städningen. Sen kanske det blir en vända på stan och kolla in dessa från Gina:
 

Tröttast

Trött, tröttare..tröttast! Bara sova som gäller nu. Puss & godnatt ♥

Hummel

Beställde från Sportamore för ett tag sedan, och paketet innehöll bland annat dessa byxor/leggings:




Helg :D

Kommer mer inlägg och mer bilder ikväll..låter det bra?!

★TGIF★

Helgen blir inte inte som tänkt men nej jag klagar inte....myskväll ikväll och imorgon ska det drickas vin i mängder;)

Nattinatt

Älskar att det är kallare och mörkare nu på kvällarna. Allt blir så himla mycket mysigare, nattinatt ♥

Ekologiskt

Finns det ekologiska alternativ så väljer jag oftast det. Tyvärr finns inte alltid det alternativet och ibland kan det vara svårt att hitta. Men detta schampot inköpt på Ica, fungerar till mitt hår, doftar gott, pumpflaska och framförallt så är det - ekologiskt! Rekommenderar! :)




Skulle gärna vilja ha lite nytt i sängen

Allvarligt, kolla färgerna! Verkligen hur fina som helst, men smakar det så kostar det..inte billigt alls men fint! :)
 
Skulle behöva uppdatera det mesta i sängen egentligen, alltå inte bara påslakanset utan även nya kuddar och täcken skulle inte skada. Dom flesta kuddarna är från Sunderbyn..haha, alltså man får ju med sig kuddarna då man varit där eftersom det blir billigare för dom att kasta (eller ge till patienterna)  än att tvätta..sjukt egentligen men ja i vilket fall som helst sjukhuskuddar är inte det bästa, det funkar absolut men är inte det bästa!
 
Beddinghouse - BRISBANE - Sängkläder - flerfärgadVandyck - Sängkläder - BlåttTom Tailor - Sängkläder - GröntMcGregor - BROOKLYN LEGENDS III - Sängkläder - BlåttLittle Diva - GET UP & BOOGIE - Sängkläder - LjusrosaJanine - Sängkläder - BlåttFleuresse - TOPAS - Sängkläder - VittRoom Seven - LEONARDO - Sängkläder - BlåttMcGregor - AUTUMN YUPPIES II - Sängkläder - BlåttZalando Home - Sängkläder - flerfärgadBeddinghouse - HAPPINESS - Sängkläder - SvartFleuresse - MILANO - Sängkläder - flerfärgad

Känsliga varnas för att läsa..

Men jag skrattade precis så jäkla mycket att jag fick världens hostattack och kräktes..allvarligt vem gör sånt om inte jag?! Haha..

True & Love

Lite töntigt men ändå ganska sött, hittade hur mycket fint som helst på den här sidan! Men ingen aning om dom skickar till sverige..
 
Summer Holiday Letter Printing Cotton Sleeveless Hooded Couple Tanks
 
 

Glömmer lätt

Man glömmer lätt...jag som skulle hoppa över kaffet idag - startar dagen med en kopp kaffe! haha..Godmorgon :)

Håret:)




Rekommenderar inte..

..att man dricker typ miljontals jaja okej inte riktigt så många men i alla fall väldans många koppar kaffe! Jag känner mig full och skakig = inte bra..haha

Glitter

Fint va? :)


Nagelfix

Först jobba färdigt, sen en sväng på stan och sen fara och fixa naglarna. För självklart blev ju mina fina naglar ( fransk manikyrade ;) helt röd/rosa efter jag färgat håret. Inte lika hett. Så det ska fixas ikväll, bild kommer senare!

Boende

Kanske har boende klart redan i september! Bara hålla tummarna att den är bra och att vi får den, sen hoppas jag framför allt att jag får tag i något jobb också. Kan ju va lite av en fördel :)

Born to be the..

Allvarligt sjukt fina parfymflaskor, ena är dam och andra är herr parfym! Drömmen måste ju ändå vara att fylla en hel glasvitrin full med fina parfymer och givetvis ska hela vitrinskåpen vara upplyst...Men lär dröja ett bra tag tills jag får ett eget hem och kan inreda precis som jag vill! Men oavsett parfymerna - LOVE och dom finns på eleven.
 
Police To Be The Queen EdP75 ml



En sak i taget

Det som ska fixas är: Tillfälligt personnummer + skattekonto + skattekort, boende ( inneboende eller egen lägenhet? Hyra fullt möblerad eller ta med egna möbler? ), Jobb ( som är det absolut viktiagste )
 
Frågan är om jag ska spara ihop pengar och bara åka iväg och söka jobb på plats eller om jag ska åka iväg någon helg för att leta jobb + skicka in ansökningar hemmifrån. Har förhoppningsvis C kort snart vilket öppnar upp möjligheten att söka fler jobb. Annars kommer jag leta jobb i butik, restaurang eller något liknade.
 
Sen är det givetvis en hel del annat som också måste fixas men får väl ta en sak i taget helt enkelt!
 

Söndagsmys

 
Ska snart börja med middagen - tacos :) Så blir bara massa mys, tacos och film att se fram emot ikväll. Mysigt ♥

Om jag ska vara ärlig

Vill bara ha klart vissa saker så att mina planer blir av, tänker inte på så mycket annat för tillfället om jag ska vara ärlig.

Ny tröja och bok :)

Trött, trött, tröttast just nu..har precis kommit tillbaka i från shoppingrundan. Så nu bara slappa i soffan innan middagen som blir mackor idag igen..har varken mycket till matlust eller inspiration för tillfället.




Sova kanske?

Mår lite illa..kan bero på att middagen bestod av en macka. Men kanske går det att sova ändå. Borde verkligen sova typ NU men först läsa lite:)

Mys♥

Kladdkaka & Idol


Helkväll :)

Hade ju helt missat att Idol börjat om, så fick bli en helkväll i soffan framför tv:n.

Frozen chestnut

Denna färg blir det nästa gång hårfärgen ska bytas, men tror håret kommer och gå mer åt rött i och med att jag har så mycket röda pigment. Men mer åt det "naturliga" röda hållet :)


Nya kepsen♥

Fick hem kepsen idag som jag beställde för säkert flera veckor sedan. Aningen stor men den funkar ändå:) Och fick med lite av naglarna också, ganska fint ändå?


Svenska Hollywoodfruar

Så ikväll klockan 21.00 ska jag sitta nerbäddad i soffan och se:)
 

Blått, rött, svart & grått

Zalando kan verkligen leverera, alltså på riktigt hur fint?! Älskar färgerna, och koftorna med pälskant..åhh;) Och toppar med tryck, Love,love :)
 
 
 
 

Fransk manikyr

Har ingen direkt ork ännu men passade på att fixa naglarna den lilla stunden jag hade:) Franska manikyr! Så himla fint:) Lägger upp en bild lite senare!

BUS

Smörja in mig med lite BUS, tänkte passa på medans jag ändå bara är naken och hemma. Tar ju sån tid att torka och

oftast är jag för snabb på mef kläder och så kladdas det ut!

Svart eller mörkblå?

Hoppas nu jackan passar! Klickade även hem lite tråkigt basic stuff från H&M, typ enkla toppar, koftor och byxor. Det som saknas nu för att min höst/vintergarderob ska bli helt perfekt är: Fler koftor, hoodies, toppar (gärna med tryck), och fjällrävenryggsäcken!! Kan bli den bästaste vardagsryggsäcken:) Men en svart eller en mörkblå? Det är frågan..:)

Finaste vinterjackan

Haha jo jag sitter och kollar vinterklädern när det är sommarväder ute, men man måste köpa i tid så man får det man vill ha ju! Denna är dock från barnavdelningen..men kanske får jag på mig den ändå? Kärlek vid första ögonkastet, alltså detaljerna! Galet snygg...Från Zalando såklart!
 
 
Update: Hittade en rabattkod och kunde inte låta bli, så snart får jag hem den här snyggingen! :)
Cars Jeans - MAROON - Vinterjacka - Blått

Egopics;)

 
 
 
 

;)




Klantigast!

Kan nog vara den klantigaste..sprang tidigare i trappen ja som jag alltid gör och så ramlade jag ju såklart! Förbaskat ont! Är som inte konstigt att jag har blåmärken överallt, folk börjar väl undra vad jag håller på med snart...

Armband

Älskar armband. Dom här fick ersätta mina favoriter som inte finns mer. Men snyggt blev det ju :)


Nytt

Unnade mig en ny parfym & bodylotion idag på shoppingrundan, doftar helt underbart! Funderar om jag ska pyssla ihop ett till armband eller om jag ska färga håret..igen! eller kanske bada lite?! Haha om man då kunde bestämma

sig ;)

Sovmorgon

Helt underbart♥ Få se då vad man ska hitta på för nåt idag?

Helg ♥

Åh underbart med helg om än det känns som det var helg alldeles nyss! Bara mysa med vin och gott ikväll och kanske spela något:)


Smidigast ;)

Åh va jag är smidig..lyckades hälla kokhett vatten över handen!! ajaj..


Sova

Haft en underbar dag/kväll, träningsvärk i hela kroppen typ ( men så skönt ändå ).Nu blir det sova - upp tidigt imorgon ★

Storforsen ♥

Så otroligt fint i Storforsen, hade helst varit där en hel dag! 
 

:)

Totalt slut efter att ha sprungit upp och ner för backen, men funderar ändå om man skulle orka några situps och armhävningar?! Jo klart jag orkar, sen dusch! :)

Utflykt :)

Skippade lunchen så jag kunde fara tidigare från jobbet - nu iväg på utflykt:) Väldigt oklart hur jag ska hinna träna, bada och se klart serien också!Jag tror alltid jag ska hinna hur mycket som helst efter jobbet. Och hinner mycket gör jag men långt i från allt jag tänkt..Men försöka kan man alltid :)

Orange is the new black



Bästa serien just nu, tråkigt att jag inte har så många avsnitt till att se..!Den är så bra att man nästan blir sugen att sitta i fängelse och bli lesbisk. Om det nu skulle va som i serien men jag tvivlar på det, tur det i och för sig :)

Underbar dag

Tänk vad det kan va olika från dag till dag - bra det! Ätit massa god mat, nu vila på soffan och sen ut och springa:)

Lyckat!

Somnade och sov lite väl länge..men nuu lördagsmys :)


Kärlekspiller..

Måste bara älska coolstuff och ännu mer dessa piller som finns att köpa där, synd bara att man inte har nån att dela ut piller eller få piller av. Kanske man kan ge sig till sig själv?! ;)

"Lappen, fortfarande ett av de finaste sätt som finns att kommunicera med andra människor på (och vi talar då naturligtvis om den rektangulära biten papper med text på, inte människor från norra Sverige). Och av alla sorters lappar är ju Den Hemliga Lappen kanske den allra finaste. Ni vet, den som oftast berättar för någon du tycker om hur mycket du tycker om honom eller henne. Den som ligger på huvudkudden (eller på hallgolvet eller i kylskåpet etc) när man kommer hem. Den som är så mysig.

Men ni vet hur det är med japaner, om de ser något som är mysigt så börjar de genast arbeta för att göra det ännu mera mysigt. Därav denna glasburk med piller för hemliga lappar. Små smyckade plastpiller du kan öppna, och vad finns där? Jo, en liten liten lapp som du kan skriva rara ord på. Hemliga lappen 2.0 alltså. Eller som det står på burken: 100% LOVE"


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus