F**kin´ problems

Är rätt sugen på en ny keps, & nån av dessa hade jag inte tackat nej till! Alla är härifrån :)
 
 

You are awesome

You're Awesome!

Sovmorgon

Blev sovmorgon idag för min del & det behövdes verkligen. Egentligen hade jag behövt vara ledig idag också, men nej blev jobb ändå. Efter kaffe, treo & mängder med vatten kanske jag piggnar till :)

Kiss me hard before you go.

Just Some Sexy Quotes : theBERRY

Glass & mys

Avslutar helgen med glass & mys i soffan :)


Let your faith..

faith bigger than fear

Precis vaknat

Har precis vaknat efter några timmar i sängen, skönt & precis vad jag behövde efter allt gott som dracks igår..hehe ;)

Nöjd

Blev inte mycket shopping igår, men är sjukt nöjd att jag hittade en svart bandana. Som jag letat efter det, nu är det bara en vit som saknas :)


På väg hem

Är på väg hem efter en dag på Storheden.


Be your own kind of beautiful

Own It

Godmorgon!

Har redan tagit mig upp ur sängen & är ute på en promenad i finvädret ♥


The one and only

Har inte känt nån lust att blogga idag av olika anledningar....men nu helg & det firas med öl! Underbart ♥


Keep your head, heels & standards high.

keep your head, heels, and standards high

Höll på att..

Höll på att köra in i bilen framför mig imorse när jag var på väg till jobbet, så fick tvär bromsa! Anledningen: Jag kollade sminket i spegeln istället för på vägen...Inte alls att rekommendera! Fast det gick  ju bra i alla fall. Idag är det jobb hela dagen & lite till som gäller om jag orkar. I & med att det är sista dagarna nu att påverka lönen (provison) inför kommande månad så ska jag försöka jobba lite längre idag med :)

Promenad

Vaknade ännu tidigare än vanligt så jag gick faktiskt ut på en promenad. Har precis kommit hem, nu en dusch & göra sig klar. Godmorgon ♥


Lång arbetsdag

Blev en lång arbetsdag idag. Även hunnit med en snabb sväng på stan. Nu ett glas whisky & ta tag i en enorm hög med kläder + tvätta :)

Do all things with love

Do all things with love.

Glassbåt

Mys i sängen med tidning & en glassbåt! :)


If you have the power

Happy

Godmorgon!

Har som jag skrivit tidigare inte ställt larmet på mobilen under flera veckor. Helt underbart att vakna pigg, innan sex av ljuset som kommer in i sovrummet. Underbart!


Skjutit

Har varit ute & skjutit lite ikväll, helt underbart att kunna gå ut på kvällen utan att frysa massor. Nu invänta Talang & Tjockare än vatten, älskar måndagar ♥

Sometimes

giving up?

Längtar

Jag har inte gjort annat än att hängt i soffan & sängen idag. Skönt men rätt trist! Längtar till jobbet imorgon, jo jag vet jag är konstig ;)

Älskar..

Älskar sushi överdrivet mycket. Ogillar skvaller & falska människor. Har gjort en dum sak jag ångrar rejält. Är rätt beroende av Treo. Har inte ätit godis på flera månader. Har svårt att lita på andra. Pratar oftast för mycket. Går jämt in i saker. Saknar en sak i mitt liv just nu. Har sjukt dåligt minne. Vill ta MC kort nån gång. Impulsiv. Lägger mest pengar på kläder & smink.


Keep on dreaming..

Eli Young Band

Lycka!

Tänkte perfekt att kunna blogga när jag sitter på tåget, men det gick ju sådär som ni säkert märkte?! ;) Intervjun gick bevisligen bra, då jag senare fick veta att jobbet är mitt. Lycka! Så kommer inte att vara hemma allt för ofta, men det ska väl gå ändå :)


På tåget

Har avverkat ungefär två av tio timmars resetid idag. Så har några timmar kvar :)




It`s Friday, bitches!

Bitch it's Friday -_-

Tanken är..

Tanken är att jag ska boka tågbiljetter inför helgen då jag ska iväg & träffa mina förhoppningsvis blivande arbetsgivare . Hoppas, hoppas verkligen jag får det om än jobbet är en bit bort :)


Kärlek

Allvarligt hur fina var inte dessa då?! Galet snygga..& finns att köpa här!
 
 

Live your life with arms wide open

"live your life with arms wide open, today is where your book begins...the rest is unwritten"

Saknad

Sitter & ser på en dokumentärserie som startade nu på ettan om MP & deras arbete. En otroligt viktig organisation & arbetet dom gör är helt fantastiskt! Tycker alla som har möjlighet ska gå in på deras hemsida & anmäla sig.

Do more of what makes you happy.


Blodprover

Varit på vårdcentralen & tagit blodprover, för allt möjligt. Tror det blev fem rör allt som allt, & förhoppningsvis får jag svar på proverna senare i veckan.

Underbart god

Kanske blir det ett glas framför tv:n ikväll? :)


Är det bara i mitt liv..

Är det bara i mitt liv det händer massa (konstiga..) saker?!, så pass mycket att man nästan börjar funderar om man blir filmad dygnet runt & att ens liv egentligen är en såpa som sänds utomlands på nån tvkanal..haha, nej men ibland så känns det verkligen så!
 
I helgen blev jag övertalad ( & det krävdes inte mycket..) att jag skulle stjäla en sak från en butik. Sagt & gjort så bar jag alltså ut två högtalare ur en butik, gick bara förbi kassan, ut genom dörren & kastade in dom i bilen. & nej vanligvis så är jag varken lättpåverkad & nej jag brukar verkligen inte stjäla.
 
Väl vid bilen stod jag såklart & skakade & var sjukt nervös, fastande jag på någon övervakningskamera? kommer jag att åka fast nu? Lite så gick tankarna..
 
Men jag blev totalt lurad av personen ( nej ska inte hänga ut någon här..) som sa att jag skulle bära ut dom, han hade naturligtvis redan betalat dom i kassan innan..Så nej jag stal inget utan trodde bara jag gjorde det.
 
Haha, fattar verkligen inte hur jag tänkte där?! :P
 
 
 
 

Everyday is a second chance

Every second as a matter of fact. God is a forgiving God.

Vackert ♥




A good life..

So true

Kanske dags att stiga upp?!

Har jag sagt att sova är nåt av det bästa jag vet? :) Varit uppe tidigt som vanligt & hunnit med en hel. Har bland annat varit till Sunderbyn & Storheden, men la mig för att vila då jag kom hem. & har visst sovit nån timma nu..;) Kanske dags att stiga upp nu?!

Faktiskt..

Faktiskt varit ute en del idag, otroligt härligt väder & så skönt att nästan all snö är borta. Underbart! Däremot är det ju så sjukt läskigt att gå i skogen själv..! Hehe, vet att jag är mesig, men jag gör det ju i alla fall! ;)


Trädkoja

Varit ute på en skogspromenad & kollat in min gamla trädkoja, eller rättare sagt det som är kvar av den :)




Be positive

Always keep this pretty thing in my back pocket. #quote

Morgonen..

Morgonen spenderades på vårdcentralen, ska tillbaka nästa vecka igen & ta prover..& resten av dagen har der varit fullt upp, trots att jag varit "ledig" idag. Nu är det mys resten av kvällen. Dricka whisky & bara vara ♥ Har köpt en ny whisky & den har helt klart blivit en favorit, underbart god!

Kommer strax tillbaka :)

Lite mycket nu bara, kommer strax tillbaka :)

Life does not have to be perfect to be wonderful

LIFE

Magnum ♥




Nollställd

Men motivation & koncentation är verkligen nollställd idag, hade allra helst velat ligga kvar i sängen hela dagen! Ska försöka skynda på här & bege mig hem så fort som möjligt, känns bäst så! Kan som inte annat än att tänka på mailet jag fick igår..
 
 

She lived in her own little fairytale


Helt allvarligt

Helt allvarligt vet jag inte hur jag ska göra?! Önskar ibland att nån annan kunnat ta beslut åt mig. Hade varit enkelt då!

Brightest stars

When we see the brightest stars...

Sushilunch

Gott förutom att dom missade sätt på laxrom..men ringde dit & tack vare det får jag en gratis rulle nästa gång :) Sen rekommenderar jag inte att utmana någon i att äta massa wasabi..hehe, faan så starkt!


Som om..

Som att jag inte hade nog mycket att tänka på, så blev det ytterligare mer att tänka på nu..så är som vanligt med andra ord :) Så fort saker börja "lugna" ner sig dyker det upp något nytt. Hehe, men nu var detta bara en trevlig sak som dök upp men ändå!

Ordentligt träningspass

Körde ett ordentligt träningspass nu ikväll. Så frågan är om jag orkar upp på promenad imorgon, eller om jag ens tar mig upp ur sängen..?! ;)

Never apologize for..

Exactly. I might be "picky" when it comes to men, but I know what I want. I'm at a point in my life where I'm no longer afraid of being single. I am willing to wait for a man who will love me despite all my flaws & who I will love the same way. I am NOT willing to settle for less than what I deserve; not anymore.

Live life like a princess

Snyggt & enkelt med sprayfärg, bokstäver, papper & glitter. Ska se om jag hittar några passande ramar också, så får dom åka upp på väggen!

Jeggings

Ett till par jeggings från Cubus fick följa med hem från stan idag. Lätt bästa byxorna! Lagom hög i midjan & lagom stretchiga, helt enkelt perfekta! Blev även ny mascara..igen & lösögonfransar :)




Underbart väder

Vilket underbart väder! Ska se om jag hinner ut på en promenad senare idag :)


Jag vet inte

Jag vet inte, men det känns inte helt okej att vakna innan klockan sex en lördag..får nog gå & vila senare idag tror jag :)

Work hard..

party like a rockstarrr

Inviger helgen med

Inviger helgen med öl & pizza, underbart!

Har ett starkt behov..

Har ett starkt behov av att resa! Så skulle verkligen vara bra om jag kunde arbeta bort flygrädslan, eller ja det har aldrig direkt hindrat mig från att flyga. Men upplevelsen skulle definitivt vara trevligare om jag inte hade dödsångest veckorna innan jag skulle flyga, när jag är på planet & hela semestern..ja ni förstår?! Tar ju som bort mycket av det roliga.. 
 
 
 
 
 

Friday i`m in love

friday I'm in love

New in




Jippi! :)

Har försökt att få en tid på min vårdcentral, vilket inte var det lättaste - visade sig att väntetiden är ca två månader! Det är inte ok. Efter några samtal till andra vårdcentraler, har jag listat om mig & bytt vårdcentral. Vilket innebär att istället för att vänta flera månader fick jag en tid nästa vecka. Jippi! :) 
 
 

Don´t forget to be awesome.

Don't forget.

Somnade

 
Somnade med sminket på & vaknade lite för sent då jag bara stängde av larmet & somande om. & att kliva upp på morgonen & se sig själv i spegeln med smink utkletat överallt, är ingen trevlig syn..hehe. Så bara av med sminket & på med nytt & stressa i väg till jobbet även denna dagen! Att man aldrig lär sig?! Stress VARJE morgon..

Sova eller..

Sådär - då var träningen avklarad för idag :) Nu sova eller hitta på nåt?


Träningsvärk

Ni skulle bara veta vilken träningsvärk jag har i benen. Inte lättaste att gå i trappor kan jag meddela, haha :) Men tänkte ändå köra ett ordentligt pass ikväll, men först middag!

Be happy.

../\..

Na na na na na na na na...Batgirl ;)

Hoodie & leggings med Batmantryck fick följa med hem från Skellefteå i lördags.


Lights

Kristallkronor & ljusslingor är verkligen något jag gillar starkt! Drömmen är såklart kristallkronor i alla rum! 
 

It´s not just a daydream if..

Its not just a day Dream if you decide to make it your Life ..

Plugga på heltid?

Har blivit antagen till ena utbildningen jag sökt, så nu är bara frågan om jag ska satsa på att plugga på heltid?


Två lägenheter

Har fått erbjudande på två lägenheter, varav ena är min om jag tackar ja till den. Båda är nyproducerade & inflyttninsbara inom några månader. Dessutom ligger dom riktigt fint till! Men nackdelen är - priset. Självklart kan det absolut vara värt att betala lite extra, för att få en i mina ögon perfekt lägenhet..tål att funderas på! 

Postat

Så här såg det ut efter man spottat i röret. Spottet blandades med en lila vätska & nu är det postat & på väg till Stockholm för analys! Som sagt tar det ungefär en månad innan man är sökbar som donator i Tobias Registret. & man kommer finnas kvar i registret fram tills man är 60 år.

?


Promenad

Varit inne & städat hela dagen, så var verkligen skönt att komma ut på en promenad!


Söndagsfrukost

Har redan varit iväg & handlat för middagen, så blir bara hemmamys resten av dagen!


I`m stronger..

I am stronger because of my hard times, wiser because of my mistakes, and happier because of my sad experiences.

Prioriterat annat

Har prioriterat annat än bloggen idag, som ni kanske märkt? :) Återkommer imorgon! Godnatt ♥

Today

Sometimes I wonder what my dreams are ... :) Having 3 children, perfect husband and a white picket fence? Too soon, isn't it?

Trött


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus