I just..;)

quote

Mot

Mot Boden nu efter en kort arbetsdag :)


Piller

Godis i söta förpackningar! Från Lagerhaus :)
 

Inga pussar..

Haha mina läppar alltså, vaknade med MASSA munsår. Ingen lär ju vilja pussa mig i helgen ;( Kanske hinner allt försvinna till imorgon?! :) 
 
 

Superfina

Superfina jackor från Modekungen, den rosa är ju bara för söt! Förutom massa fina jackor så har dom en hel del annat som skapar stora - måste ha begär ;) Får lov att bli en beställning längre fram då jag rensat färdigt bland mina kläder!
 

Keey To My Heart

Kan ju bara älska såna här smycken, så otroligt fina på alla sätt & vis!
Can only be lock and unlock by its own key...finns att köpa här.

Rätt så..

Är rätt så ledsen om jag ska vara helt ärlig, får kämpa för att hålla tårarna borta idag. Men ja det brukar ju gå sådär. 

Hade

Hade inte tackat nej till massage, film & en stor skål godis nu!

Bära möbler

Ska strax bege mig från jobbet, in till stan en snabbis & sen bära massa möbler! Lär få ännu mer träningsvärk än jag redan har! Men det positiva är att: både rumpan & benen får sig ett ordentligt träningspass idag ;)

January


p3 star

Blev en snabb promenad på lunchen med p3 star i lurarna :)


Fjällräven Kånken

Tyvärr så stämde inte alls färgen på kånken jag visade tidigare, inte alls rosa. Men finns ju många fler fina färger, eller på tok för många fina!
 
När jag blir rik ska jag ha en av varje färg men tills dess ska jag bara besluta mig för vilken färg min första ska ha ;) Den mörkblå är ju galet fin så lutar lite åt den.
 
 
 
 
 

If two..


Godmorgon, godmorgon!




Do..


Lunchpromenad

Hunnit med en blåsig men skön promenad & ett snabbt besök på Sensia & fått lite prisinfo :) Nu tillbaka till telefonen!


Do one thing

Do one thing that scares you everyday

Hej på er!

Hej på er! Haft en bra helg? Min har då varit helt, helt perfekt :) Var ju ledig fredag & spenderade hela dagen i Umeå, väldans trevligt. Lördag & söndag var det bara mys för hela slanten, tror inte jag sovit så mycket någonsin som jag gjorde igår men bara skönt ju!

Galet laddad inför veckan - blir jobb, utbildning, flytta möbler, middag hos bästa farmor, besöka E i Boden & skaka rumpan i Rödluvandräkten på fredag ;) Perfekt vecka med andra ord!

 

 


Söndagsmys

Pizza till middag & nu Masters of sex & choklad. Mys!


Life is..


Sovmorgon

Blev en lång sovmorgon för min del idag, men det behövdes!

Efter åtta..

Känns som klockan är mycket mer än strax efter åtta..! & ändå har jag inte gjort mycket idag ska ni veta, men imorgon däremot! Lätt att skjuta på saker till sista minuten, men så kan det vara. Tur det är mest roliga saker ändå :) Förresten har ni sett att jag rensat bort en hel massa inlägg? Kändes bäst så ♥

♥ Sushi

Godaste middagen :)


Be crazy


Kort promenad

Blev en kort promenad, lite kallt men skönt! Nu lite fix hemma innan det är dags att bege sig mot stan. Ska hämta ut linser & köpa lösögonfransar bland annat.


Givande dag

Givande dag i Umeå :) Men ont i fötterna! Valet av skor idag blev inte så bra om vi säger så..jag & alltid ska ha högklackat. Varför lär jag mig aldrig att en heldag på stan & höga klackar inte är den bästa kombon!


Happiness



Några timmar

Blir några timmar i bil idag men det är bara mysigt :) Har bunkrat upp med massa godsaker så man klarar sig tills man är framme. Bland annat torkat kött & nötter.


Jakten

Gör frågorna som hör till kapitlet Jakten, eller ja rättare sagt så försöker jag. Koncentrationen är inte på topp av nån anledning.




In the end..



Stjärnor, paljetter, grått & silver

Några av alla fina kuddfodral som finns att inhandla på H&M, rätt så fina va? Allra helst den med stjärnor på, så himla fin! 
 
 

Taco på en torsdag




Ny design

Stannar nog kvar på denna bloggen ett tag till. Har bytt design men är inte helt nöjd, men tusen gånger bättre än den förra så ska behålla den tills jag hittar en bättre :)

Life

Quotes about life, life quotes image

Finast!

& så hittar jag finaste väskan i den finaste färgen & så verkar färgen vara felaktig?! Sitter just nu i telefonkö hos Fjällräven, som blir det tredje samtalet om denna väskan idag. Besatt, jag?! Nejdå inte alls..;)
 
 Fjällräven Kånken mini i gruppen Ryggsäckar / Ryggsäcker < 50 liter hos Route62 AB (2111r)

Laugh & live

laugh  live by mazefall d3f7x4j1 55 Inspiring Quotations That Will Change The Way You Think

Lite nytt

Köpt lite nytt smink från Åhlens idag. Köpte även lite hårfärg..ja jag vet är typ beroende ;) Visar sen om det blir ny färg ikväll!


Juice & macka

Försöker äta frukost en dag på helgen, då det inte blir mycket av det på vardagarna. Blev lite sent idag dock..


Mer än gärna..

Hade mer än gärna spenderat hela dagen i sängen. Men har man mycket att göra så fungerar ju det inte så bra...så bara piggna till & börja göra :) Men tusan vad jag längtar till imorgon, måndagar har gått från att ha varit bra till jättebra! & mycket tack vare jägarutbildningen, så himla roligt alltså :)

It's all up to you..

quotesandimages
 
 
 
 

Alea jacket

Blev aningens småförälskad i denna jackan från Bubbelroom..Fin va? :)

Strumporna

Här är strumporna till rödluvandräkten, finast! Älskar hela dräkten & hade kunnat ha på mig den jämt..haha, men låter nog bli ;)


Sovit..

Har mest sovit idag om jag ska vara ärlig, har inte orkat mycket mer. Men tanken är jag ska komma i säng tidigare idag, låter som en bra plan? Mycket som ska göras imorgon så hoppas verkligen jag mår bättre! Har bland annat en hel del som ska läsas inför måndagens jägarutbildning. Sen så måste det inhandlas massa nytt smink..igen!


Godis

Lördagsgodis & SOA:)


Komma i säng..

Det här med att komma i säng i tid, fungerar bevisligen inte så bra för mig...! Haha, måste lära mig att det inte fungerar att vara uppe halva natten:) Förutom förkylningen & att jag är trött, så är det bara fint. Blir bara mysa på hemma idag. Bloggar mer sen:)

Rödluvan

Piratkostymen åker tillbaka men rödluvan behåller jag, dock måste jag komma på vad jag ska ha under då den äe galet kort. Hade tänkt undvika rumpchock..!


Önskelista? ;)

Kanske lite väl tidigt att börja tänka på vad man önskar sig i julklapp men är ju ändå inte allt för långt bort! Kan ju vara det mysigaste, både att ge & få julklappar :)
 
 
 

Godmorgon!

Massor förkyld dock, men det är ju snart helg så :)


Myskväll

Blir nog en tidig kväll men först lite kvällsmys. Istället för middag blir det kladdkaka med massor av grädde & så film på det..Massor mys! ♥

Svart & guld

Paketet innehöll bland annat dessa, både sköna & snygga:)


♥ paket

Hämtat ut ett litet paket från H&M ;)


Rödluvan & piraten..

Dom här två blev det, fina va? :) Kanske inte jätteskrämmande men fina!
Rödluvan med Kjol MaskeraddräktSexig Pirat Maskeraddräkt

Läsa

Om än det är väldigt mycket att läsa & mycket som är helt nytt för mig, så är det otroligt intressant. Sen kanske ni undrar varför jag som inte ens kan smälla en fluga ska bli jägare? Bland annat vill jag lära mig, all kunskap är bra liksom. & jag vill kunna vara ute i skogen mer, kunna njuta av det mer. Just nu är jag väl lite..rädd typ. Har aldrig tror jag varit i skogen själv, är jag med nån fler är det ju inga problem. & dessutom att sen kunna jaga & äta bra kött är ju en fördel också. Mycket bättre än det man köper i butiken!


Indian Chai

Typ det godaste teet (heter de så?), galet gott i alla fall. Blir några koppar per dag..


Hemläxa

Gått igenom hjortdjuren idag på utbildningen & i hemläxa tills nästa vecka är resten av alla djur. Så har en hel del att läsa så lika bra att börja redan ikväll :)


Film

Film, kladdkaka & te - helt ok avslut på helgen :)


Blonda slingor..

Ska börja med att slinga håret sen får jag se hur det ser ut. Sen får jag se om det blir blont, brunt eller rött. Spännande..


Godmorgon!

Mycket som ska göras idag, bland annat mitt hår! Så bäst att stiga upp & börja med något:)

På väg hem

På väg hem från Luleå nu, blev lite pyssel :) Är inne i en pysselperiod nu & har hur mycket idéer som helt. Kul är det!


Fyra fina

Skulle bland annat behöva kika på nån ny bh, om än det kanske är lite onödigt att lägga pengar på det just nu! 
 
 
 
 
 
 
 

Linskontroll

Ska snart på linskontroll & efter det kanske shoppa lite?♥


Bra start

Öl & thaimat - bra start på helgen!




Helg :)

Veckorna går galet fort, men klagar absolut inte att det redan är helg igen!


Body butter

Skulle behöva göra ett besök på The Body shop snart, skulle behöva både handkräm & lite annat smått & gott! 
 
 

TGIF ;)




Två nya

Det blev en liten beställning idag, bland annat dessa två klickade jag hem. Väldigt enkla & snygga! Har fått kasta bort lite skor, där klackarna blivit förstörda så är faktiskt i behov av nya!
 



Godnatt

Ska läsa lite & sen blir det väl sova. Godnatt :)


Guld

Fyndat lite på Röda korset idag, bland annat dessa två. Rätt fina va? Köpte även en ängel & nyckelskåp (tror jag..) som jag håller på att göra om! :)


Masters of sex

Ny serie som fått väldigt bra betyg, måste kanske ta & se den! Läs om den här :) 
 
Lizzy Caplan som Virginia Johnsson.

Zalando..

Massor fint hos Zalando,& ja det är lätt favoritbutiken just nu:) Vitt är såklart det som dominerar i inredning för mig men lite rosa detaljer är alltid snyggt! Men bara några få rosa detaljer så det bryter av, sjukt fint! Jag vet att jag sagt det förr, men jag längtar så enormt mycket tills jag vet vars jag ska bo. Vill verkligen få inreda, fixa & få det precis som jag vill ha det! :)
 
Har så många saker jag vill göra, men dumt kanske att göra det nu?! Är i alla fall bland annat en lampa av renhorn som jag länge velat göra..sen har jag en del planer som innefattar lastpallar. & en hel del annat, borde antingen lägga upp här på bloggen eller spara allt i en pärm. Så lätt att glömma då det är så mycket man vill göra!
 
Jag fullkomligt älskar blandingen av lyx, vitt, gammalt & lite oväntade saker i inredningen. Blir så otroligt fint, det ska vara levande & personligt det är så det är som finast tycker jag!
 
 
 

Jägarexamensutbildning

Precis kommit hem från jägarutbildningen som startade idag! Kul & intressant, ser verkligen fram emot nästa gång :) Givetvis var jag ensam tjej & resten killar men det var nästan väntat. Skulle gärna öppna böckerna & läsa på en gång men..först YKB ;)


Kallt..

Häller i mig te på jobbet, fryser så föebaskat mycket. Helt iskall om händerna..brrrr


Nipple Piercing..

Känns tomt, har gått från att ha haft fem piercingar till bara en - som sitter i tungan. & mest saknar jag att ha smycken i bröstvårtorna! Måste göra något åt det snart, antingen plocka fram nål & fixa det själv eller boka en tid. Andra alternativet kan vara klokare men, men..Fina smycken från Barbarella, kanske inte nåt man har på sig varje dag men fina! Föredrar ju annars bara en enkel stav :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beslutångest

Tanken var ju att jag skulle färga håret i helgen. Men kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg! Världens beslutångest som vanligt ;)

Plugga..

Sådär nu är det bara att sätta igång & läsa..




Rosa & stjärnor

Köpte först en mörkblå sjal men bytte till den här istället. Rosa & stjärnor, kan som inte bli bättre! :)


Hej, hej:)

Blev inte mycket gjort igår av det jag tänkt, blev ju ett bra tag i stan..vilket betyder att det är galet mycket att göra idag!!! Sen insåg jag att detta är ENDA dagen jag har möjlighet att plugga inför YKB provet. Men härligt alltså & så typiskt mig att komma på det idag!

Mot stan

Har lite ärenden på stan, så är på väg dit nu:) Ska bland annat byta en sjal jag köpte igår!


Helg:)

Blev lite shopping efter jobbet, har däremot inte provat de jag köpt så får se om jag behåller eller inte. Visar senare eller imorgon:)


Håret måste fixas..!

Måste verkligen fixa håret i helgen! Funderar på om jag ska bleka upp massa slingor (om jag nu får hjälp..), & sen utgå ifrån resultatet & se vilken färg det blir. Så blir ljusbrunt, blont eller kanske rött igen. Men skulle verkligen behöva boka en klipptid också..

Bokat YKB

Bokat YKB på tisdag till veckan i Luleå, så ska försöka plugga en del i helgen. Sjukt tråkigt egentligen men det måste ju göras, sen tycker jag det är himla svårt att vara effektiv i pluggande. Men klarar jag inte det på tisdag finns det fler tider för prov under Oktober. Men ju snabbare ju bättre, kan nämligen ha lite extrajobb på gång :)

Trött..

Blev inte många timmars sömn i natt, så häller i mig Red Bull i hopp om att bli piggare! Så jobbigt att inte kunna sova när man vet att man ska upp tidigt!


Fortsätta fira ;)

Blev thaimat till middag för att fira men lär fortsätta fira både imorgon & hela helgen;) Shoppa, några öl med trevligt sällskap & god mat lutar det åt ! Nu blir det lite SOA :)

Uppkörningen

Var så sjukt nervös inför uppkörningen & det var nog den största anledningen att jag inte klarat tidigare också. Säkerhetskontrollen innehöll bara tre moment & gick ju bra! Frågorna jag fick var ju däremot svåra. Första vägen vi körde ut på stod läraren & fotade när jag körde, & så kom samtidigt en mötande buss. Så var mycket att hålla koll på!Tjorvade en del med växlarna under körningen, men gjorde om & rätt så det löste sig. Var dock övertygad om att jag inte skulle klara det! Men det gjorde jag ju! & ja har fått kolla på mailet jag fått flera gånger, för att försäkra mig om att det står godkänd :) Överlycklig ♥

Gladast!

Så otroligt glad & lättad! Äntligen har jag mitt lastbilskort!


Godmorgon!

Te & PT hos farmor innan jag far till Boden:)


Boden imorgon igen

Blir Boden imorgon igen, ca 3 timmars övningskörning är inbokat. Så blir nog dåligt med bloggande imorgon med..förresten inte varje dag man blir kallad sötnos av en helt okänd person. Haha

Stars

Har köpt shortsen jag visade i ett tidigare inlägg. Fina & väldigt mysiga!


Hemma från Boden

Hemma från Boden nu. Väldigt givande & bra dag! Blev bara tre timmars körning, kände att det räckte gott & väl. Hann dessutom med en fikapaus med läraren :) Nu snabbstäda, hoppa i myskläderna, plocka fram ostbrickan & mysa ner sig i soffan framför hockeyn:)

Nattinatt:)

Dåligt bloggande idag med, men har varit fullt upp hela dagen! Imorgon blir det Boden, fyra timmars körlektion inbokat. Men nu sova, nattinatt :)


Blandade känslor

Ikväll lämnar jag över nycklarna, & det är många blandade känslor. Var ju kärlek vid första ögonkastet & det är ju verkligen en fin lägenhet! Så visst det är lite tungt då jag verkligen gillade den men samtidigt påminner den om en tung period i mitt liv & allt som påminner om det vill jag egentligen bli av med. Dessutom dyrt att stå & betala en lägenhet man inte är i så ofta bara för att den är fin! Så tog nog helt rätt beslut ändå!

Hunnit med en hel del..

Hunnit med en hel del på morgonen! Nu väntar jag bara på att Rawi ska öppna, & efter det kommer Reprisen & hämtar möbler. Sen jobb i några timmar & sedan fortsätta bära saker :) Tur man är snabb & effektiv!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus