Vilken?!

Håller på att göra mig i ordning för ikväll. Vet precis hur jag ska ha naglarna, sminket & håret. Men ett problem - vilken klänning ska ja ha?! ;)




Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag :) Man blir rätt bortskämd med att sova länge nu när man är ledig. Men det är bara att passa på & njuta medans man kan. Nu blir det strax en sväng till stan!

Puss




Jobbig dag

Det har varit en jobbig dag på flera sätt så det har blivit en hel del tårar. Förlorade min farfar en julaftonsmorgon för några år sedan, men det känns än. Det är tungt. Han var så mycket mer än bara min farfar, & jag saknar honom enormt mycket! 
 
Sen har det varit en del bråk & dessutom är jag inte nån stor julälskare direkt.Gillar inte hetsen om att allt ska vara perfekt & alla ska vara glad bara för att det är jul. Gillar inte den falska fasaden som tyvärr många sätter upp. Förstår ni hur jag menar? Men visst kan julen vara trevlig men det kan även alla andra årets månader vara. Kärlek & omtanke ska inte bara visa på jul, utan alla andra dagar också tycker jag!
 
Men ja som sagt varit en väldigt jobbig dag & jag hade behövt massa mys & kramar just nu! Men ett glas whisky får duga! Imorgon är en ny dag & jag är supertaggad för det, kanske lite väl taggad för att det ska gå bra imorgon :P Men ja ser fram emot en trevlig kväll med middag & utgång med några jag inte träffar allt för ofta.
 
 

Dear santa..


Whisky

Köpt en ny whisky som ska drickas ikväll, helt klart värd det efter dagen på stan!


Att..

Att gå på stan dagen innan julafton är inget jag riktigt rekommenderar. Men nu är det gjort i alla fall.

I do believe in magic


Året är snart slut..

Året är snart slut & precis som förra året har även detta år varit otroligt händelserikt! Har gjort en hel del misstag, jag trodde att alla uppoffring jag gjort var värt det. Jag trodde att jag betydde mer. Men det är lätt att bli blind av kärlek & det är lätt att vara efterklok. Men trots att det hänt mycket tråkigt har jag lärt mig en hel del & växt. Tre bra saker detta år: Klarat lastbilskortet, fått jobb & påbörjat jägarexamensutbildningen. Har massa planer & massor av mål för nästa år. Tycker det är viktigt att ge sig själv möjligheten att utvecklas. & jag tror nästa år kommer bli helt fantastiskt! ♥



Pingviner

Djurprogram kan ju va nåt av det bästa ändå. Såg tidigare idag ett program om pingviner. Finns det sötare & roligare?! Länge sedan jag skrattade så mycket åt nåt program på tv.


Yollibox ♥

Har ni smakat denna? Om inte - gör det! Helt underbart god är den :)


Hemma

Kom nyss hem från stan, där jag spenderat en del timmar med massa kaffe & trevligt sällskap. Var även runt & kollade efter en klänning till veckan. Men får fortsätta letandet imorgon då inget riktigt föll i smaken. Däremot strumpbyxor, mascara & lösögonfransar fick följa med hem :)

Winter is magic


Vackert

Har precis kommit in från en kortare promenad. Nu blir det att börja göra sig i ordning.


Yes or yes? ;)

Nymphomaniac: a woman as obsessed with sex as an average man but the difference is am only obsesse with his sex

Thanks


Startar på bästa sätt

Startar ledigheten på bästa sätt. Några glas vin är jag faktiskt värd efter dessa jobbiga dagar..! & nej jag röker egentligen inte, försöker bara vara lite tuff ;)


Party...


När man inte sover..

Blev ungefär två timmars sömn i natt, tror jag är inne på femte natten med ingen eller väldigt lite sömn..Men man hinner med rätt mycket på natten! Dessutom är det rätt mysigt att vara vaken helt själv, eller ja helt själv var jag ju inte riktigt..men nästan. Hann med allt i från att söka jobb till att ta kort ( bilden ja la upp tidigare). Kommer fler bilder senare! & ta nu inte alla bilder jag lägger upp på så stort allvar, okej? Tog dom bara för att jag tyckte dom blev rätt häftiga! Inget annat. Om ni är känsliga gällande att se en del av mina underkläder så behöver ni bara scrolla ner. Jag har förmodligen mer på mig än vissa har på stranden, ingen nakenchock här inte, okej? :)

Life is too important


Red lips, pearls....


Every day holds new magic


Sova, sova, sova..

Ni kan säkert gissa vad jag gjort i natt? & vad jag gjort fram till för ett tag sedan..? Kan verkligen sova hur mycket som helst! Ja, fast inte just på natten av någon anledning..

Kiss the hell out of me. Please




Never


Biljetter

Hämtat ut biljetterna till Juldagen. Hade egentligen bara tänkt köpa inträde men det var slut. Så fick bli middag & inträde, men lätt värt istället för att stå i kö :)


Jobba

Nu blir det jobb efter en god lunch på Sushi & te med trevligt sällskap :) 

Think positive


Vill men kan inte..

Är så trött men det går verkligen inte att somna, trots väldigt lite sömn förra natten..vill kramas & sova




Minne som en guldfisk..

Köpt en almanacka så jag kan skriva in jobbtider & allt annat som annars jag glömmer..;) Ja jag är medveten att det finns på mobilen, men inget slår en vanlig almanacka!


The truth?


Godaste

Kan vara nåt av det godaste som finns - hårdbröd med lax!


Fullmåne

Blev inte många minuter sömn i natt, så större delan av natten låg jag vaken & försökte somna. Inte bara jag som sovit dåligt i natt, så antar att det kan vara fullmånen som påverkat?

Passion


Gör fint!

Dammtorkar & sorterar bland smyckena, tar sin tid men fint blir det :)


Hallon ♥

Blivit helt beroende av hallon - så gott! Har blivit några askar senaste dagarna..




Romantic & kinky heart

Kan ju bara älska den här idén med lappar! Fint att ge bort till någon man tycker om :) Sen går det ju naturligtvis att göra egna lappar. Dessa finns i alla fall att köpa här :)
 
 

Fredag..

Fredag är sista jobbdagen & sen ledig två veckor! Längtar massor till nästa vecka & då syftar jag inte på julafton, om än det också är trevligt :) Ringde förresten & kollade vad jag skulle göra på Sensia & passande nog var det ett möte med en medlemsrådgivare! Vilket innebär rundtur på gymmet & info. Perfekt! Så kanske blir att teckna medlemskap & äntligen börja träna igen :)

I want..


Kär..

Kanske lite väl urringad?! Men äsch, så galet snygg att det gör inget! ;)
Finns hos Nelly :)

New beginning

Today Is A New Day

Godnatt

Ska försöka sova blir upp tidigt imorgon..Godnatt ♥

Söndagar..

Inte blivit mycket gjort idag, men det är väl det söndagar är till för? :)


Everything around us


Sensia?

Är otroligt taggad att komma igång med träningen igen, mest bara för att det är så grymt kul! Sen ett stort plus är att min IBS förhoppningsvis blir bättre & att jag blir piggare! Har en tid inbokat på Sensia genom en vän, ingen aning om vad jag ska göra där faktiskt..men i alla fall så ska jag kolla priser när jag ska dit nästa vecka. För det lutar faktiskt åt ett kort på Sensia. Sist jag tränade var där & jag trivdes väldigt bra. Sen att dom har öppet dygnet runt är också otroligt bra!
 
Är i alla fall sugen på lite nya träningskläder & skor, dessa var ju inte helt dumma:
W Nike Free Tr Fit 3 Prt Nike Skor Träningsskor
Från Sportamore :)

Promenad

Blev en kort promenad idag med, skönt! Nu in i värmen & dricka te & äta melon :)


If..


Wild Lily

Älskar den här body lotion - Wild Lily, från The body shop.


If..

 
 

Vin..

Tänkte testa ett nytt vin ikväll, återstår att se om den får godkänt :)


Kvällen

Kvällen blir inte riktigt som planerat..tyvärr, rätt besviken men bara göra det bästa av situationen. & jag tror att det inkluderas av ett glas vin eller två ;)

Magic..

believing in yourself...

Godmorgon!

Sovit gott? :) Nu frukost & efter det blir det promenad med p3 i lurarna.


What takes us back..


Victoria secret fashion show 2013

Kan vara det bästa modevisningen, bra musik, snygga tjejer & snygga underkläder! Kan inte bli mycket bättre! :) Har inte sett årets modevisning än men kanske blir ikväll efter jag är klar med håret? Lär ju dröja många timmar innan jag kan somna..
VS1.jpg

Dark brown

Blir fräscha till hårfärgen ikväll (om jag hinner ), bilder kommer när det är färdigt om ni vill se? :)


Pretty amazing


Treo

Jag har spenderat större delen av dagen sovandes i sängen..skönt men nu har jag en jäkla huvudvärk istället! Treo & så är det fixat, hoppas jag ;)


Saknar dig..

Nu kanske du inte läser här,men klart att jag saknar dig & det tror jag du förstår också! ♥

Kiss med hard..;)


Hunnit med en hel del

Hunnit med en hel del bland annat en lång promenad trots huvudvärk & ont i magen..kanske blir hemma imorgon med? Dock längtar jag enormt till jobbet då jag är hemma,men bara inse att jag behöver vila efter allt som varit♥

Happy

When I'm feeling low about myself, I just say, you are treasure. Shine.

Barjordglob

Älskar verkligen både jordglober & kartor, otroligt fint att inreda med! Allra finast är det om det är äldre varianter! Har två jordglober & några kartblad som ska få bli tavlor i framtiden. Men en barjordglob är verkligen något jag velat ha i flera år! Så sjukt snyggt! Tänk tillsammans med ett rum fullt av böcker från golv till tak, en svart chesterfield soffgrupp, & en stor glittrig kristallkrona..
Dessa & många andra finns att inhandla här.

Musikhjälpen

Ett så otroligt fint iniativ av P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Ni kan läsa mer här! Jag tycker att har man möjlighet att hjälpa till på något sätt för att bidra - gör det! :) 

Glitter i mitt hår..




Oj

Oj insåg precis att klockan var rätt mycket & jag har en hel del att göra. Så lär bli sent i säng ikväll..men kanske tar sovmorgon eller ledigt imorgon? :)

I wish

When you lose someone you love very deeply, you realize the importance of so many things...

Sårad..

Med tanke på att jag blivit sårad (kanske inte med mening) av personer som stått mig nära tidigare så är jag rädd. Rädd för att bli sårad igen. Därför är det svårt att våga släppa in någon i mitt liv. Vare sig det gäller nya eller gamla vänner..& detta fastän jag egentligen vill. Rätt jobbigt men jag har kommit över mycket annat jag varit rädd för & detta ska inte bli ett undantag!

Life is too short..

 
 beautiful quote about life

Odd Molly

Dom här är helt underbart vackra! Helst dom mönstrade som väcker ett starkt ha begär, tyvärr ställer prislappen på 1700:-  till det lite..Kanske tur det ;) Finns i alla fall här!
 

Godmorgon!

Känns som att det är fredag, lite för att jag funderat på att vara ledig resterande dagar. Känns som en paus skulle vara rätt bra..men samtigt tråkigt att vara ifrån jobbet!

Dream


Rätt så

Jag är rätt så ledsen. Jag har ont i magen & jag är mest bara trött hela tiden. Orken & energin finns inte riktigt där. Jag försöker ställa saker tillrätta, jag försöker se det positiva i det hela ändå. Jag skriver få delar av mitt liv här & resten har ni ingen aning om. Jag hänger inte ut andra här utan skriver bara utifrån mitt synsätt & utifrån mina tankar. Jag vet att vissa som knappt känner mig dömmer mig. Dömmer på grund av innehållet på min blogg. Det är en minimal del av mitt liv som hamnar här, som jag skrivit tidigare. & om ni då väljer att lägga eran energi över att fundera på saker som rör mig & mitt liv. Om ni väljer att prata illa om mig, se ner på mig & dömma mig. Så är det ert val. Men det kanske får er att må bättre? Jag påverkas inte däremot finns det andra i närheten som gör det. Tänk på det! Massa kärlek ♥

Unfuckinreal

Just nu skulle jag lätt kunna tröstshoppa för ett antal tusenlappar utan problem, men jag nöjer mig med att bara kika & drömma mig bort ett tag. Så ledsen..

Dessa finns i alla fall att inhandla här, Förutom massa fina skor, hittar jag en miljard andra saker jag också vill ha!

Dream. Believe. Create. Succeed.

 
 
 

Avslutat

Har avslutat en relation med en väldigt fin vän. Ett gemensamt beslut men ändå så otroligt jobbigt! Förhoppningsvis är det inte för gott..♥

Godaste

Lätt godaste lunchen ♥


Swimsuit

Kanske hittat den perfekta baddräkten! Ser ut som denna kan ha potential att hålla boobisarna på plats ;) & skadar ju inte att den var riktigt fin också! Finns hos Nelly :)
 

Mysigt

Mysigt att katten vill sova i sängen, men inte lätt att sova då han ska ligga på mig & spinna. Försov mig imorse..& jag som hade tänkt stiga upp extra tidigt.

Sometimes


Mysigt

Bäddat ner mig i sängen & ser första avsnittet av Äkta människor. Så sjukt bra, hade nästan glömt hur bra det var. Mysigt, men hade gärna haft annat seriesällskap än katten :p

Jag saknar..

Jag saknar hellre än att göra om samma misstag igen.


Never


Döskallar..

Har ju minst två ombyten per dag & idag är inget undantag! En vana jag haft i flera år. En bra vana ;)


Sovmorgon

Blev lång sovmorgon igen! Känns som att jag sover hur mycket som helst & ändå är jag trött hela tiden. Borde kanske få i mig lite vitaminer eller börja ta det jag köpte på hälsokost igen..


People

 
 
 
 
 

:)




Skeppet

Spenderar kvällen på Skeppet :)


Life


Jukkasjärvi - icehotel

Ishotellet är ett av dom hotellen jag verkligen vil besöka & spendera en natt på! Dom håller just nu på att bygga för fullt & hotellet kommer stå klart någon gång under denna månaden. Förutom alla fantastiska rummen så har dom ju en hel del aktiviteter också! Läs mer här om hotellet! Tänk en romantisk natt här..;)

Rensa

Håller på med mina kläder, har fortfarande en massa som ska bort. Ska testa sälja annars åker det på Röda korset. Denna flytten ska jag verkligen rensa ut massor innan, orkar inte dra med mig massa som inte används! Är så glad att jag faktiskt kommit fram till att den finns annat som är viktigare än massa saker. Tog några år dock..! Soft air gun skott i benen om ni undrar :p


Tell me



Lång sovmorgon..

Inte riktigt men har inte tagit mig upp ur sängen än, är min IBS som ställer till det. Har haft så sjukt ont i magen senaste veckorna & mycket är på grund av allt som varit. Tyvärr blir det magen som tar mest stryk & det resulterar i att jag får galet ont, blir på dåligt humör & har ingen ork..men det kommer bli bra snart :)

Love me




Hej, hej!

Funderar om jag ska åka iväg nån dag, ta en paus från allt...! Men nu är det helg & alla bekymmer är som bortblåsta, eller?! Nej inte alls men försöker verkligen ta vara på alla tillfällen & bara njuta & glömma för en stund! Whisky/cola hjälper bra (med risk för att låta som värsta alkoholisten..)


Kiss me

LE LOVE BLOG QUOTE ADVICE STORIES SUBMISSION kiss me tease me hug me cuddle me tickle me love me

Party princess..

Hade inte tackat nej till nån av dessa..massor fina! :) Dock måste jag kolla igenom vad jag har hemma, för har inte riktigt koll! I alla fall hade jag gärna vilja ha lite nytt då det är lite festligheter att se fram emot inom kort :)
 
 
 
 

Fredagsmys

Lunch på Golfen & nu fredagsmys med chips & spel :)


Make today

friday inspirational quotes Friday Inspirational Quotes

Varför?

Varför ska vissa saker vara så svåra?! Varför ska man sakna vissa så mycket..?


Sometimes


Piercingar..

Blev sugen på göra några piercingar, frågan är om jag ska plocka fram nålar & fixa själv? ;)


Dream


Har

Har renbäddat i sängen, duschat & hoppat i favoritklänningen..hade inte tackat nej till en mysig filmkväll nu ;) Nån som vill?



Pizza

Pizza till middag dag två - check..noll ork, noll matinspiration - check...


Flygrädd men..

Som ni vet är jag sjukt flygrädd men just i denna stund hade jag mer än gärna befunnit mig på ett plan till värmen. Några veckors semester, med massa vila har aldrig varit så lockande som nu! Är helt slut av allt, alla beslut & allt som måste göras..en paus från allt hade varit bra nu!

I try..

Miss You Quotes (4)
 
 
 

Hej, hej..

Hej, hej! :) Startar dagen med kaffe & treo! Huvudvärk som vanligt..kan man få det för att man tänker för mycket?!


Ett, två glas..;)

Blev ett glas whisky/cola, tycker jag är värd det. Kanske till & med värd två glas? ;) Ska hoppa i duschen nu men vad ska jag hitta på sen..?  

Time


Päls & pärlor




Klubba

Fick en klubba igår..förbaskat synd att jag slutat äta godis! Men fin att titta på i alla fall :) Blivit en del skjutande på jobbet (under rasterna) efter jag tagit med min soft air gun. Undra vad kontoren runt tror? Kul har vi i alla fall :)




Love

Allvarligt hur fina är inte dessa posters med ramar? Dessa ska lätt upp på väggarna i mitt hem! Dom & många andra fina posters finns att köpa här. Men måste varna, det är typ omöjligt att slita sig från sidan ;) Finns galet mycket fint & bra priser! 
 

Don´t wait


Allt

Allt som var planerat idag ställde jag in, ingen ork & massa tårar..försökt packa istället.


Mår

Mår rätt så dåligt just nu...:( Det är jättejobbigt & det är mycket som ska ordnas. Vet inte riktigt vars jag ska börja? Självklart så går det över, det kommer ta tid men det kommer bli bra. Det är bara att försöka göra det bästa av situationen..!

Äkta människor

Hur kan jag ha missat att Äkta människor säsong 2 börjat?! Sjukt bra serie som ni måste se om ni missat den. Få bra svenska serier/filmer som är riktigt bra men detta är en av dom! :)
 
 

Önskelista

Förutom en hårförlängning så är det ungefär detta min önskelista består av, däremot får jag nog köpa mina egna julklappar i år. & det positiva med det är att jag får precis vad jag vill ha :)
 
 

Being Intelligent


Blir

Blir en lång dag med mycket jobb, lär väl vara hemma tidigast halv ett i natt..! Men jag spenderar ju en hel del tid framför datorn så kommer en hel del inlägg ändå :)

I`m not a perfect girl..


Känns

Känns som det lär dröja länge innan jag kommer i säng i natt..


Maybe

Quotes about trying to fix something

Rätt

Rätt jobbig dag idag...! Såna här tillfällen man saknar en viss person galet mycket! Bara kunna släppa allt för en stund, mysa & bara vara..

Packar

Packar för fullt! Mycket som ska sorteras bort också, men lika bra att få det gjort:)


Julkalendern

Sett första avsnittet av julkalendern? Den kan bli bra, men inget slår Tjuvarnas jul!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus