Godnatt

Hunnit med massor idag & mer blir det imorgon. Men nu - sova är helt slut! Blev ännu mer att göra i veckan än vad jag tänkt mig,men så kan det vara. Men jag bloggar bättre imorgon, okej? :) Godnatt & sovgott!

Tv-spelskväll:)






Storheden

Mot Storheden:) Ska inte göra något speciellt utan bara strosa runt lite!


Fikat & shoppat

Blev längre på stan än tänkt, men träffade en vän jag inte träffat på ett tag. Trevligt :) Fikat & shoppat lite, galet trött nu dock!


Handlingslista

Lutar starkt åt indiskt till middag, kycklingryta, ris & naanbröd! Mums:)


Sväng på stan

Blir en sväng på stan, annars vet jag inte vad som händer idag kanske laga lite indisk mat till hockeyn ikväll? :)

Innis & Gunn




Gott

Så galet gott som vanligt, bara sprätta en öl så är helgen igång då? ;)


Funderat

Har börjat funderar på att göra en sak som jag tänkt på länge. Med tanke på att jag verkligen blivit bra på att ta tag i saker, kanske det är lika bra att bara köra på? YOLO typ ;) & vad det är? Hemligt såklart, men kanske skriver om det sen om det blir av!

Sushi & öl?

Blir sushi till middag..LÄNGTAR! Kanske nån öl också?! ;) Snart helg i alla fall, som jag längtat! Ser fram emot en trevlig kväll med dom bästa :)

Loadupnorth

Hade helt missat den här mässan som är i helgen, kanske det blir till att fara till Boden under helgen? Skulle ju inte vara helt dumt att få reda på vilka företag som söker folk i fall jag ska satsa på att köra lastbil!
 

Lite sömn

Blev lite sömn i natt med, men spelar mindre roll då det faktiskt är fredag idag! Happy ♥ Godmorgon förresten!

Godnatt & sovgott




Inget för mig

Det här med att ha samma hårfärg är tydligen inget för mig, är inte många veckors mellanrum mellan färgningarna. Börjar redan vara sugen på något nytt! Saknar det röda men även ljusbrunt/blont kan ju bli fint. Fast jag borde inte, håret behöver minst sagt vila från alla behandlingar..!


Risken

Risken med att slå på musik när man städar, är att man tappar fokus på städningen & börjar dansa istället..haha:) 
 
 
 
 

Snart helg..! :)

Snart helg, eller ja det känns så i alla fall :) Ska bli otroligt skönt med helg, behöver verkligen vila upp mig inför nästa veckan. Ska bland annat till Boden två gånger till veckan & övningsköra.

Glasögonen

Blev att använda testlinserna idag som jag ska använda närmaste två veckorna. Så glasögonen får vänta ett tag eller användas på kvällarna:) I alla fall så blev det en större modell & jag är jättenöjd! Har ju några till par att varva med också..


Tröttast

Just det hämtat ut glasögonen & linserna idag, skönt att kunna använda linser igen! Visar glasögonen imorgon, nu blir det sova. Nattinatt!


New makeup

Blev även lite nytt smink idag ockdå. Ska ta & testa H&M:s egna puder & rouge. Sen blev det samma mascara som tidigare. Men den är snäppet bättre än Dior Iconic som jag alltid använde tidigare!



Grått & mysigt

Tröjan & strumporna, precis så här jag vill gå klädd i höst. Fast + strumpbyxor om man ska ut såklart! Mys ♥


Massa pyssel

Fick hem Panduro katalogen idag :) Så det blir att bläddra i den senare, nu middag & betala räkningar. Visar sen vad jag köpt idag!

Gina Tricot

Blev en snabb sväng på stan på lunchen. Ska iväg efter jobbet också & kolla in bland annat den här stickade tröjan & mössan som jag visat förr. Hur mysig? Skulle dessutom passa perfekt till mina knähöga sockar som jag köpte på lunchen :)
 
 

Ont i ryggen..

Galet ont i ryggen & axlarna, förstår inte vad jag gjort?! Har ju som haft ont dom senaste veckorna..kan det vara sängen, eller att jag sitter fel på jobbet, eller vad? Känns ju som lite konstigt att ha ont i ryggen då jag inte gjort något speciellt. Eller ja ont kan man väl få nån gång då då men inte att det håller i sig så här länge..? Konstigt!
 
Verkar som det är meningen att jag ska ha ont någonstans, antingen är det huvudet eller magen & nu då ryggen..Men har i alla fall inte ont i huvudet eller magen nu :)
 
Blir vetevärmare & massage ikväll!
 

Jägarexamensutbildningen

Börjar jägarexamensutbildningen på några veckor, förhoppningsvis är jag klar med lasbilskortet då så jag kan fokusera helt på jägarexamen :)

Kommer att bli jättekul att läsa & lära sig massor! För allt är ju verkligen helt nytt för mig, har liksom inte ens någon aning om vilka djur som finns i skogen. & dessutom vågar jag ju inte ens vara i skogen själv..Men det är en stor anledning att faktiskt göra något åt det! Bara att lära sig & våga :)

Sons of Anarchy

Orkade såklart bara se klart halva avsnittet av SOA igår, så kanske blir att se andra halvan idag? Man blir faktiskt ganska sugen på att ta motorcykelkort när man ser serien..men det får bli lite senare i så fall! Men kul hade det varit:)

Puss & godnatt ♥




Krypa ner under täcket..

Då återstår det bara att krypa ner under täcket & slå på en film eller kanske nån serie. Vet inte om andra avsnittet av SOA kommit ut..en av dom bästa serierna helt klart om än lite blodig & hemsk ibland. Men man kan ju blunda, tur de!

Pysselresultat - giraff lampa




Blått, vitt,grått & rosa..

Efter att jag rensat färdigt i garderoben ( & nej jag är inte ens klar än..) så blir det absolut att fylla på med lite nytt. Pyjamasshorts, mysiga tröjor, underkläder & lårhöga sockar ( om det finns att köpa någonstans..? ) är lite av det som står på önskelistan! Detta är från Lindex, Cubus & Zalando, älskar shortsen!

 

 

 

Romb,tromb,sned kvadrat..?

På synundersökning förra veckan får man kolla på olika tavlor, en tavla visade olika symboler. & då skulle man säga vad det var för symboler & vilka färger dom hade. Dom första tre var ju inga problem & inte heller färgerna (yes liksom, jag kan färger & former;), men då var det ju den där symbolen som såg ut som en sned kvadrat..? vilket också var mitt svar, tydligen hette det romb. Skulle ju berätta det här sen på kvällen & då får jag alltså för mig att den där sneda kvadraten heter tromb..känns som att man borde kunna sånt där utan problem..haha;)

What does the fox say?

Blev djurtema på väskorna jag hittade, hur fina? :) Kanske inga direkta vardagsväskor, men galet fina!
 
Förutom ett stort utbud av enormt fina börsar/väskor så har accessorize typ allt i accessorväg..! & priserna är så där lagom & bra. Vet ej om dom skickar till Sverige från webshoppen.
 
Men detta är en av butikerna som jag absolut ska besöka nästa gång det blir att åka till Trondheim, för där finns butiken! Finns säker i Stockholm också gissar jag.
 
 
 

Jobbelijobb

Jobbelijobb som vanligt, ska snart ta lunch & fara iväg en sväng på stan. Ska shoppa hem lite färg & lite annat smått & gott till ett en sak jag tänkt pyssla ihop kanske ikväll? :)

Frukost

Uppe nog tidigt för att äta frukost hemma innan jobbet - yoghurt, ägg, te & vatten.


Nattinatt

Har precis sett klart The campaign som jag började se igår. Nu läsa lite & sen kanske sova..? Nattinatt i så fall ♥

Fina mössor i grått

Fina mössor, första är från Ginatricot & andra från MQ. Tänk en av mössorna nedan tillsammans med en stor mysig halsduk, röda läppar & sotade ögon. LOVE! 

Mysklädd

Myströjan & Hello kitty tofflorna på. Blir bara massa mys ikväll, kanske se film? Men först en varm dusch & en kopp grönt te:)


Jo man kan vara kär i saker ♥

Jag blir lätt fäst vid saker, som till exempel byrån, fönstret ovanpå & kistan som skymtar i bild. Älskar dom! & dom passar helt in i min inredningstil. Som är en blandning av gammalt, nytt, vitt, personligt & stilrent.


Hemma från jobbet nu






Tända ljus, gott te..

Blev ingen vidare bra start på denna veckan, men för att se det positivt - resten av veckan kan ju bara bli bättre då, eller hur?! ;) Dessa saker frå Bluebox hade jag gärna klickat hem! Finns ju nästan inget bättre än tända ljus, gott te, en varm dusch & massage. Eller Jo..choklad också såklart;)
 
 
 
 

Vilken natt..!

Förutom då att jag hade världens huvudvärk, hade så ont så jag grät..men somnade till slut efter två panodil. Men inte blev det mycket sömn i natt inte, av olika anledningar. Så hade gärna legat kvar några timmar extra i sängen idag..Förutom dåligt med sömn så lyckades jag att gå in i ett bord två!!! gånger i natt. Sjukt klantigt..haha

Kan bara älska..

..mitt sminkbord ♥ Ändå fint va?




Städat & fint

Städat & fint, eller åtminstonde de som är på bild ;) I sovrummet & toaletten är det inte fint, men det ska bli..en annan gång!


Bättre senare

Bloggar bättre senare, okej? ♥

Ni ska veta

Ni ska vet vad jag sökt jobb idag, på riktigt har jag gått igenom hela Sverige & sökt alla jobb som kommit ut senaste dagar. Sen har jag även sökt massa jobb i Norge. Det är som det jag har gjort idag, sökt jobb & tvättat! Duktigast:)

Saknar..

Okej kan va lite så att jag saknar mitt röda hår..haha, var ju nån vecka sedan jag färgade håret sist ju! ;)


Tråkigt

Var & hälsade på en person jag inte träffat på ett tag. & jag blev påmind om varför det dröjer mellan gånger. Tråkigt såklart!

Hur det går med Norge..

Håller fortfarande på att leta jobb som kommer ut i Norge men är osäker om Trondheim är rätta stället. Alltså det är ju så galet fint där men, det är en bra bit från Piteå..kanske lite väl långt?! Sen har jag ju miljoners (nästan) andra planer också... bo i lägenhet, hus? Bo kvar i Piteå? Flytta till Norge? Eller flytta någon helt annanstans? & självklart är det ju så att det är jobb som styr, kan inte flytta utan att ha jobb. Därför blir det förutom att tvätta nu även att söka jobb som finns ute :) 
 
Hade ju som nästan klart med boende i Trondheim men det kändes lite väl riskfyllt att flytta utan jobb. Men fler chanser kommer!

Bästa medicinen?!

Ont i huvudet, kanske den här hjälper..?;)


Jobbigt

Ska "hem" & hämta lite saker, & det är lika jobbigt varje gång. Skulle helst vilja skjuta på det hur länge som helst...men det måste göras! Men har ju trots allt tagit tag i en hel del annat jobbigt, så att fara & hämta lite saker borde ju inte vara nån svår match.

Snart helg!

Varit på undersökning idag, så provlinser beställda & även nya glasögon. Blev dom jag visade igår:) Bara nån timma kvar till helg! Så galet efterlängtat!

Sömn & tidigt

Blev lite sömn & tidig uppstigning imorse, så är ganska så trött + huvudvärk...så är väl precis som vanligt då med andra ord;) Men fredag imorgon, & kylen full med öl så kanske blir nån öl? Har ju köpt hem massa sorter för att testa men dom hinner ju aldrig drickas upp..


Nya glasögon?

Lånat hem lite glasögon så kan hända det blir nya för min del. Lutar i så fall åt dessa:


Besviken..

Åh galet besviken!! Men jag är ju inte den som ger sig i första taget, så ny tid är redan bokad! 

Paus

Kiss & treo paus sen fortsätta köra..


Nervös..

Så nervös att jag mår illa...Kanske får följa rådet jag fick av läraren - mysa med nån ikväll, så jag slappnar av & tänker på annat. Haha skönaste läraren alltså! Men han har nog rätt!

I brist på annat..




De här med tatueringar..

Har ju länge velat göra en tatuering men varit osäker på motivet. Kom nyligen på ett motiv men fick ingen tid, kanske tur det...planerade som en stor tatuering på ryggen, liksom ska det va så ska det va! ;)

Kan ju vara så snyggt på "rätt" person men det är lätt att det ser sunkigt ut. Kanske fel ord men ni fattar?

Om jag gör en tatuering så ska den lätt kunna döljas ( i alla fall lite så jag känner nu ). För mig är det viktigare att kunna få de jobb jag vill ha utan att de ska påverkas av att jag har en tatuering. Tycker det är urlöjligt att vissa arbetsgivare går på utseende men tyvärr så är läget. Sen är ju min stil ganska varierande & då vill jag ju såklart att en ev tatuering ska passa in i min stil oavsett vilken jag väljer.

Det mest

Har på mig det mest osexig man kan ha på fötterna - duntofflor med Hello kitty motiv..Till mitt försvar så är dom grymt sköna;)




Mjukiskläderna på efter skogspromenaden, snart middag :)


Oviss framtid..

för bloggen. Tanken med denna bloggen från början var att skriva om helt andra saker än jag gör idag, nu har den blivit mer av en "dagboksblogg". Där jag delar med mig av mindre delar av mitt liv (väldigt få delar), av mig & mitt liv. Men visst det kommer en del väldigt blottande inlägg, som är jobbiga att skriva. & det är helt mitt egna val, att välja att dela med mig av vissa saker..& det trots att jag inte vet vilka som läser.

Jag har valt att lämna personer i min närhet utanför bloggen, dom finns men inte här på den här bloggen. Så bloggen blir mer fokuserad på mig & vad jag gör. & det innebär en stor begränsning eftersom jag oftast inte gör allt själv.

Ja kanske ska komma till saken? Jag funderar ( bara funderingar än så länge..) om jag antingen ska fortsätta på som vanligt, lösenorsskydda bloggen, starta en ny blogg, eller blogga mer om det jag tänkt från början..Många funderingar, & ja det är så det ser ut. Det är helt enkelt oklart hur det blir med denna bloggen i framtiden...

Men en sak som är säkert är ju att jag nästan alltid bloggat, & det skulle ju såklart kännas väldigt tomt utan blogg!


Upp tidigt

Ska försöka ta mig upp tidigt imorgon & det innebär att jag ska sova nuuu:)

Mys efter kvällspromenaden




Så..

Det är inte längre massa bråk som fyller större delen av dagarna. Det kastas inte längre saker & det är ganska lugnt, ingen som skriker. Inte en massa otrevliga sms & otrevliga samtal. Jag vet vars jag ska sova i natt & jag vet det förmodligen även imorgon. Ansiktet är inte fullt av utkletat smink efter många tårar. 
Det har varit ganska mycket kaos i mitt liv som jag skrev om tidigare, senaste tidens kaos har jag själv till största del stått för.
Men det är lugnt nu, det är så mycket som har förändrats under den senaste tiden. Och då borde allt vara bra eller hur? 
Konstigt nog är det ändå så svårt, så svårt att acceptera, så svårt att kunna hantera lugnet. Jag är inte van att ha det så här "lugnt". Det känns så konstigt stundvis, som att man bara går runt & väntar på att något ska hända. Ni kanske inte alls förstår hur jag menar? Men för mig har kaoset varit på nåt sätt det "trygga" i mitt liv, det jag känner till, & jag vet precis hur jag ska hantera det. Allt annat är ganska nytt & svårt, men jag försöker verkligen. 


Kalahatten

Blev en promenad upp på Kalahatten:)




Massa mys

Bara massa mys hela dagen idag ♥

Igår

Blev många öl på Allstar, sen marsch mot Cooparena & så hockey då såklart:) Vilken härlig stämmning!


Sent men kul

Blev ganska sent igår, men hade jättekul! Förutom trevligt sällskap, god mat & dricka så vann ju faktiskt Luleå! Bloggar bättre sen, & fler bilder kommer:)

;)




Allstar nu






Godmorgon!

Bara börja göra sig klar, inte allt för länge tills bussen går. Får se om jag hinner ut på nån promenad först:)

Time for bed..♥

Måste vara pigg & utvilad inför imorgon, så får bli en tidigare kväll än tänkt...


Electric Nurse

Varm dusch & kall öl, näst bäst efter bastu & öl!


Nytt

Hämtat ut två paket idag, i ena var bland annat den här tröjan med. Hade bara beställt tröjor, trots bristen på byxor. Dock åker dom ju ändå av så fort man kommer hem genom dörren. Går gärna bara runt i en mysig tjocktröja & trollor såklart;) Ganska fin va?


TGIF

Snart helg, bara några timmar kvar! Thaimat & öl eller kanske en päroncider? väntar efter jobbet. Underbart med helg! ♥


Allvarligt..hur fin?! ;)

Med tanke på hur mycket kläder jag har rensat ut borde jag ju få lov att köpa lite nytt utan dåligt samvete, eller hur?! Denna från Bubbleroom är ju på riktigt hur, hur fiin som helst ju! :)
 
Bubbleroom / H Cardigan Svart/Offwhite Bubbleroom.se

Vaknade med huvudvärk..

Vaknade med huvudvärk :( Men ska försöka hålla ut, ikväll blir öl & jag ska försöka komma ihåg att ta det lugnt eller skippa helt den ölen som var 9,2%..hehe. Nu treo & 15 minuter i massagestolen!

Kommer sova som en prinsessa..

Varit ute & sprungit en bit. Nu dusch sen är jag lovad en ordentlig massage med olja, kommer sova som en prinsessa i natt ♥


Kvällens planer..

Ska söka jobb,städa & springa, är väl det som står på schemat ikväll:)


Inte gott..




Halvvägs till himlen

Måste se det här ikväll om jag nu orkar hålla mig vaken till 21.00;) På 4:an är det förresten..

Bättre humör

Är på lite bättre humör nu ;) Ska ta en dusch & dricka lite kaffe så jag håller mig vaken en stund till.




Huvudvärk..

Denna jäklarns huvudvärken..så less. Har på riktigt huvudvärk 6 dagar av 7, måste boka tid för linsundersökning & synundersökning typ nuu! Sen har jag galet mycket att tänka på, och mycket att göra. Håller på att ska kasta, sälja, skänka bort typ allt jag äger. Men det är hur mycket som helst som ska gås igenom så det tar ju ett tag såklart! Men har rensat ut över hundra plagg ur garderoben och det ni, det är bara början! Känns ganska stort av mig att göra det, mina älskade kläder liksom..!
 
 
 
Har länge letat efter en hjort/ren ring, eftersom min i silver gått sönder..Och den här, härifrån kan fungera! Får se om jag hittar nån bättre eller om det kanske blir att klicka hem den här. Billig var den ju då i alla fall :)

Drömmar

Hade jobbiga drömmar i natt med. Oftast drömmer jag så verkligt att jag inte vet om det hänt eller inte..och det leder till att jag har lite svårt att släppa taget. Drömmarna var bland annat om personer som inte finns kvar i mitt liv längre. Och självklart drar det upp en del känslor. Dessa personer har betytt väldigt, väldigt mycket under en gansla lång tid..♥


Sådär ja, forfarande blött men ni ser ju färgen:)






Snart

Snart ska färgen sköljas ut, bilder kommer sen!

Måla, måla

Bloggar bättre ikväll, har städat & fixat me kläderna. & nu blev det att måla en byrå, vit såklart:)


The one and only




Åre Chokladfabrik

God choklad i mängder, smakprover & fina förpackningar. Kan ju inte bli bättre:)


Många timmar på vägen

Blev några timmar på vägen..Körde hela vägen dit & hela vägen hem. Gick faktiskt väldigt bra, första gången jag kört så långt! Bortsett från punkteringen, påfyllnad av tom oljetank (som gick på över 600..), & en bil som höll på att vingla in i oss, så gick det ju bra:) Men tunnlarna i Norge..liite läskigt, en var ju jättelång trodde aldrig den skulle ta slut. Sen var dom rätt trånga & mörka.


Åre

Blev ett stopp i Åre både till & från Trondheim. På tillbaka vägen blev det lammfärs burgare till middag ( så gott...) och inköp av choklad på Åre chokladfabrik. Och ja så himla fint det var där! Måste tillbaka i vinter med slalomskidor & alla skydd som kan tänkas behövas - klart som tusan jag måste lära mig åka! Fungerar ju inte att fara på afterski annars ;)


Fina, fina Trondheim ♥

Så otroligt vackert & så fräch luft ( om man tycker en svag fisk/havslukt luktar gott ). Alla fina hus & byggnader. KÄR! Blev en sväng på stan efter frukosten, gick mest bara runt & tittade. Fanns hur mycket butiker som helst, var bara in i några få dock. Hade varit svårt att hålla sig för att shoppa upp allt fint ;) En sak som är säkert - Ska tillbaka snart med ett ordentligt fyllt kort & då ska det shoppas!


Blir massa

Blir massa inlägg + bilder under dagen, har ju en del att ta igen efter dessa dagar :)

Började köra

Började köra vid åttatiden på

torsdagsmorgonen. Åkt igenom en massa små samhällen och byar. Allt gick ju bra tills det blev punktering på höger framdäck...tur att det finns snälla människor, så fick hjälp på med nödhjulet...sen gick det sakta, sakta till däckverkstaden. Tusen spänn fattigare och färden fortsatte vidare mot Trondheim. Trevligt sällskap, billekar gjorde körningen lättare. Många timmar i bil blev det och framme i Trondheim vid elva. Så otroligt vackert! Hittade ett hotell, checkade in, tog en snabb promenad runt kvarteret sen var det sova. Hotellfrukost på morgonen var ok men inte mer, lite att välja på..

Hemma

Hemma i Sverige igen, kom hem runt ett i natt. Har blivit några timmars körande dessa två dagar. Men det gick faktiskt bra :) Idag kommer bättre uppdatering här på bloggen, med bilder och allt. Så kika in sen!

Galet trött

Är galet trött..blev många timmar i bilen. Nu sova gott i hotellsängen, bloggar bättre imorgon + massa bilder! Puss


Pirat ;)

Har varit en jobbig dag som tagit massa ork och energi..så är totalt slut! Blir bara ta det lugnt ikväll och försöka ladda om inför morgondagen! Återkommer nog senare ikväll:)


Tur

Tur man har bästa arbetskompisarna när tårarna bara sprutar ....♥

Tips

Till er som läser min blogg, ta hem bloggappen och lägg till min blogg i favoriter :)

Kärlek..

Längtar så galet mycket tills jag får inreda hemma igen, vart nu hemma blir..men ändå :) Massa vitt, kristallkronor, ljus, speglar, massa tavlor, fårskinn..Åh längtar! Och mattan, hur fin?! ;)
 

Puss & godnatt!

Mobilladdaren blev kvar på jobbet..lyckat! Men nä blir sova nu för min del, puss & godnatt!


Ajaj..

Ajaj i magen..! Är det inte huvud så är det magen jag har ont i. Imorgon ska det inhandlas en ny vetevärmare ( finns inget bättre för onda magar ). Har ju lyckats värma på för lite hög värme i micron...naglarna är fortfarande glittriga och fina!




Inte i veckan

Ja alltså jag flyttar ju inte i veckan som det kanske lät av det jag skrev. Nä tanken är alltså att åka dit, kolla jobb med mera...och som jag längtar alltså!

Iväg nuu!

Just nu lockar flytt mer än någonsin, vill bara iväg nuu ! Planen är att åka iväg redan i veckan, kan ju vara en fördel att kolla in staden man ska bo i. Har ju nämligen aldrig varit där..


4 timmars körning

Känns att man suttit i lastbilen 4 timmar...


Alltid så

Gick ju jättebra att somna..alltid så när man måste sova tidigt!

Piggast..

 

Godnatt

Nu...sova, klockan ringer fem imorgon! Anledningen till den tidiga uppstigningen är körlektion i Boden strax efter sju. Blir att köra nån timma och sedan jobb efter det. Godnatt ★

Kvällsbad..

Uppfriskande med ett kvällsbad, kanske årets sista?


Mys ♥




Vila

Förkylningen har som äntligen släppt, så kanske vågar mig ut och springa senare..? :) Men nu vila, är trött som tusan! Att kaffe ska göra att man blir pigg måste ju vara nåt hittepå bara. Tre koppar kaffe och tröttare än tröttast..

New Era

Är väldigt inne på ryggsäckar just nu, bra för ryggen (höhö..tänker praktiskt= börjar bli gammal?! PANIK...), rymmer mycket och sedan är det ju väldigt snyggt till vardags också! Fjällräven ryggsäcken med läderband är såklart högst upp på önskelistan men den här är inte dum den och dessutom passar den här prisklassen mig bättre :)
New era NE yggsäck Vit/Blå

Första September

Kommer att bli en ganska händelserik månad om allt går vägen. Imorgon har jag körning 07.15 i Boden, och det är lätt uträknat att det blir en tidig morgon för min del. YKB prov på onsdag, som jag borde plugga på...typ idag? Sen jobb och sen borde jag åka iväg till Norge nån dag. Ingenting är helt hundra procent bestämt gällande flytt då det krävs en del för att det ska fungera!

Sova

Klockan är mycket och det är dags stt sova efter en trevlig kväll :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus