Sorry

Sorry frånvaron idag! Har varit till Skellefteå på förmiddag & eftermiddagen har jag legat däckad med huvudvärk.




Högt upp på önskelistan..

Gissar att frakten blir rätt dyr? Men dessa två står högt upp på önskelistan just nu. Hur fina som helst!
Victorias secret.
 
 
 
 

Strong enough

Go live your life!!!

Sov till & från

Sov till & från hela dagen igår. & idag sov jag till 10.00...! Tröttast & förkyldast! Förresten har jag blivit kallad till arbetsintervju för ett jobb jag gärna vill ha. Typiskt! Kanske inte ens nån idé att fundera, då jag eventuellt redan har jobb klart för hösten.

GlossyBox

En GlossyBox väntade på mig då jag kom hem! Rätt bra innehåll denna gången också!


Övertid

Blev övertidsjobb igår, men envis som jag är så körde jag ändå hem. Var hemma vid 05-06 tiden imorse. Tröttast!


Back to work

15-16 timmar bakom ratten har jag att vänta idag/natt! Jobbar till tolv & sen blir det köra hem i natt. Skönt att komma hem om än det blir tidigt på morgonen!


Lunch

Lunch från Sushi Take Away, gott!


Underbart väder

Vilket underbart väder! Dock håller jag på att svettas ihjäl i lastbilen..! Hehe :p






Puss & godnatt!

Första eftermiddagspasset avklarat! Lär nog sova gott efter alla timmar bakom ratten idag. Puss & godnatt!


Snart framme




Fruktsallad

Har fortfarande klarat mig utan godis, fika, dricka & glass! Om än jag varit jättesugen på cola ibland & för att inte tala om choklad...! Men jag ska fixa att va utan, så är det bara! Nu se klart hundraåringen som jag började se igår, & till det - fruktsallad & kvarg. Lika gott som godis :)


Be fearless

Be Fearless #fearlesslyfeminine

Plockade fram saxen

Plockade fram saxen igår & klippte bort några centimeter av håret. Lite impulisivt sådär, men resultatet blev faktiskt helt ok! Nu fixa utväxten & köra en färgbomb i hela håret.


Skull

Kommer ni ihåg "ljustavlan" jag beställde för ett bra tag sedan? Hämtade upp den & en till på Gällivare tågstation. Här är den andra, alltså den jag fick på köpet! :)
 

Beslutångest

Förutom hårfärg, lite basic beauty stuff, toppar, mobilskal så fick dessa följa med hem. Tänkte bara köpa en men fick beslutångest, så fick bli båda ;)


Räkmacka & shopping

Spenderat dagen i Skellefteå med lite shopping & fika. Var dock lite välklädd...varmt som tusan ju! Ska bara handla lite gott inför ikväll & sen bege sig hemåt :)




Big Dreams, Good Music, Expensive Taste

Big dreams, good music, expensive taste.

Lärorik & intressant

Lärorik & intressant dag på jobbet! Har bland annat fått testa byta däck :) Däremot ingen lasbilskörning på grund av vädret. Nu är första veckan avklarad & jag trivs riktigt bra. Varierande arbetsuppgifter & trevliga kollegor.

Sushirestaurang

Hittat en sushirestaurang bara en gata härifrån. Lycka! Hoppas bara det är lika gott som det ser ut :)


Mina dagar

Mina dagar består just nu av jobba, äta & sova. & massa kaffedrickande..! Men nu är det bara två jobbdagar kvar sen HELG :) Har nog aldrig längtat så mycket till helgen som nu. Nu kaffe & sen köra igång. Godmorgon!


Kartor

Har varit tillbaka på jobbet, inte för att jobba utan för att åka runt på området. Resultatet av det - uppritade kartor på områdena & vägarna jag ska köra på. Är ju några vägar...!

Jobbat färdigt

Jobbat färdigt för idag, skönt! Har kört rätt mycket idag så är rätt trött. Nu middag & sen promenad :)


Godmorgon!

Godmorgon! Sitter just nu i lastbilen & väntar på att tanken ska bli full. Sen blir det köra :)

Love + Trust + Loyalty + Great sex

❤ Love + Trust + Loyalty + Great Sex = an unbeatable relationship. Throw in Passion and Communication and you have it all. ♡ Magic.  ♡

Underbart väder!

Precis kommit in från över en timmas lång promenad i det underbara vädret! Däremot skulle jag behöva införskaffa nya skor! Dom jag går i nu är bara vanliga sneakers & inte alls gjorda för att gå länge i. Men det får bli längre fram i så fall :)


Let your faith be bigger than your fear

faith bigger than fear

Lunchrast

Lunchrast nu & sen några timmars lastbilskörning innan jag slutar för idag. Förresten förra veckan satt jag på kontor, med fina kläder på & åt lunch ute på restaurang. Nu sitter jag i arbetskläder som är smutsiga, i en smutsig barack & äter matlåda. Kontraster! Hehe, ni kan nog gissa vad jag hellre föredrar? :)

Första arbetspasset

Första arbetspasset avklarat! Det gick bara fint faktiskt! & jag är så otroligt stolt över mig själv. För några år sedan vågade jag knappt övningsköra för bilkörkort, & nu står jag här med C kort & jobb. Lycka! Fina kläder va? ;) Har även fått en jacka & så har jag varit & hämtat ut skor (lite gröna detaljer så dom matchar lastbilen..)

Sometimes

.

Som ni vet

Som ni vet så söker jag en tatuerare. Jag har hittat två som har gjort en mängd fina tatueringar. & dessutom finns dom båda i Norrbotten. Dom verkar dessvärre inte vara lätta att få tag på, men däremot har dom drop in fredagar. Så kanske blir att göra ett besök nån fredag här framåt. Hade varit helt fucking amazing om jag fick en tid i sommar! 
 
 
 

04.30..

04.30 ska jag upp imorgon..! Hehe, hög tid att sova nu med andra ord ;) Godnatt ♥

Längre promenad

Har varit ute på en längre promenad när jag ändå skulle iväg & handla. Blåsigt men ändå skönt att röra på sig lite efter många timmar i bilen!


Don´t waste it!

~

Mycket ska förberedas

Mycket ska förberedas inför imorgon. Hade egentligen tänkt fara först mot eftermiddagen imorgon, men blev ändrade planer. Så åker redan vid tiotiden. Har i alla fall packat det viktigaste. Skönt! Nu blir det grillat till middag & sen mys resten av kvällen ♥

You can spend minutes, days, weeks..


Fredagsmys

Grönsaksstavar, dipp, ost & kex. & ett glas vin såklart. Bra musik, trevligt sällskap & spel. Fredagsmys när det är som allra bäst! MYS!




Lägenhetsvisning

Varit på en visning av en lägenhet. En ljus & stor tvåa med två balkonger. Starkt ha begär ;)

I`m not clumsy.

 

Sista arbetsdagen

Det har varit fullt upp för mig senaste dagarna, vilket resulterat i noll inlägg. Men nu börjar det lugna ner sig! Idag är det min absolut sista arbetsdag...! Över ett år på denna arbetsplatsen. Jag försöker att inte tänka så mycket på att jag ska sluta, utan försöker ignorera det lite & bara låtsas som att det är vilken dag som helt. Kommer gå sådär, tror jag. Jag kommer att sakna att ringa & prata med kunder. För det flesta kunderna är väldigt trevlig & positiva. Det är ett varierande jobb som innefattar allt från att sälja in en produkt till att agera psykolog. Många fina samtal har det blivit. Men framför allt så kommer jag sakna mina underbara kollegor. Vi har skrattat så tårarna sprutat, kramats & funnits där för varandra de där dagarna när det inte varit så bra. Kommer kännas märkligt att gå hem i eftermiddag & veta att jag inte kommer tillbaka på måndag. Men bara göra det bästa utav denna dagen, men först..kaffe ;)
 
 
 

Totalt slut på energi...

Totalt slut på energi & ont i magen som vanligt. Så nej inte på bäst humör & det märks..hehe. Hade tänkt ta ett glas vin då jag kom hem från jobbet, men det visade sig vara slut. Typiskt!

Blow a kiss goldfish

 
 
 

Give me strength

Från GlossyBoxen, kommer definitivt bli en favorit! Doftar underbart gott :)


Sky above me, earth below me, fire within me

 

Godkänt

Skrev YKB prov i Luleå i lördags. Misslyckades, men som tur fanns det en tid i Skellefteå två timmar senare. Så självklart bokade jag den & tur var väl det! Däremot var det faktiskt mitt under provet jag började må jätteilla..

Det blev jobb

Det blev jobb för mig idag. Men för säkerhetskull googlade jag: "smittar feber" & "hur länge måste man vara hemma med magsjuka". Svaren: Feber i sig smittar inte ( okej kanske inte någon ny info..), & har man varit kräkfri ett dygn kan man jobba utan att smitta.
 
Men hade ändå tänkt undvika att kramas ( ja vi kramas rätt mycket ) på jobbet & spritar händerna. Vill inte smitta mina kära kollegor.
 
 

Från sängen till soffan

Jag har gått från sängen till soffan, tillbaka till sängen. Sovit en stund, vaknat, sett tv, duschat..& tillbaka till sängen igen. Så har min dag sett ut ungefär. Har ingen feber nu, men mår fortfarande inte riktigt bra. Hoppas ändå jag mår bra imorgon & kan jobba! Bilden är inte från idag men det kanske ni kunde lista ut?




I´m not perfect, but i´m thankful

.

Natten till igår..

Natten till igår vaknade jag flera gånger med hjärtklappning & samma igår på dagen. Obehagligt, men inte konstig med tanke på hur sjukt stressad jag varit senaste tiden! Sen verkar det som att jag åkt på magsjuka också. Mår mycket bättre idag än igår, men fortfarande inte helt frisk. Så blir vila massor idag. Missar tyvärr en utbildning jag skulle på i Luleå idag :( Men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen!

When you feel like giving up...


Glass substitut

Gjorde en röra av bland annat grekisk yoghurt & frös ner. Det ska vara nyttigt, kunde inte bry mig mindre om det..men gott! & perfekt eftersom jag inte äter glass längre. Egentligen blir det ju som glass men ändå inte. Eeeeh., ni behöver inte förstå mina "matregler". Lätt för mig men svårt för andra att förstå :)


When people say..

Like all those better than sex cakes. Dont even go there.

Innehållet

Bara boxen är ju otroligt söt! ♥ Innehöll lite olika krämer bland annat.


GlossyBox

Fått hem min GlossyBox idag. Kan visa innehållet senare!


Smile you are beautiful

Smile.

Ska skriva prov

Ska skriva prov idag, närmare bestämt på bara några få timmar. Provet är i Luleå. Det innebär alltså att jag borde ta denna tid till att läsa. & det var själva tanken också men det går bara inte. Jag är så otroligt trött & förmodligen så stressad att jag inte vet vad jag ska göra eller hur. Samma var det igår. Vilket resulterade i att det blev inget gjort alls. Jag vill verkligen & jag vet att jag behöver, varför går det inte då?! Håll tummarna snälla ni att det går vägen idag, skulle ungefär vara världens lyckligaste tjej om jag faktiskt klarade det!

Urkass

Urkass uppdatering..i know! Men mycket som vanligt. Var i alla fall till Kalix i måndags, & det gick inte något vidare alls. Provet - Icke godkänt..igen! Köra bil i Kalix - Inte bra, körde mot enkelriktat. Hehe,så typiskt mig! Skulle tröstäta Thaimat efter provet - & det var på riktigt den sämsta thaimaten jag ätit..! Vilket jag borde förstått då det stod kokböcker i deras kök, kan ju aldrig vara ett bra tecken?! hehe...Höll även på att köra in i bilen framför då jag skulle fixa sminket ( jag vet dumt..! ).
 
& Sammanfattning av gårdagen - jobbade & sov, typ så & inte mycket mer. Eller jo mycket mer men det hålls utanför bloggen. & denna dagen ser ungefär ut som igår, mer eller mindre. Nu lite till jobb, efter det är det plugga som står högst upp på priolistan. & ikväll vet jag inte vad som händer.
 

Great people


& så finns det..

& så finns det visst någotsom heter e-legitimation...hehe, så panik helt i onödan! Allt är i alla fall kontrollerat & inskickat. Skönt!

Deklarationen..

Deklarationen ska vara inne inna tolv i natt! Kan vara så att jag helt & hållet missat detta. Möjligtvis kan det även vara så att jag på grund av att jag missat en underskrift på min flyttanmälan, står på en annnan adress. Vilket innebär att jag inte fått hem någon deklaration. Hej panik! Dessutom ska jag både hinna med jobb & en vända till Kalix idag. Lyckat?! 

Tog några timmar..

Nu är SSG klar! Tog några timmar men båda proven är godkända. Visserligen inga svåra prov, men ändå. Otroligt skönt att ha det avklarat.




Hängselshorts

Har ju rensat bort massa kläder & jag inse nu att jag mest troligt råkat sälja mina favoritshorts. Sjukt klantigt! Har i alla fall beställt två nya & förhoppningsvis passar någon av dom! Ena paret är dessa hängselshorts, hur fina?! Hoppas, hoppas verkligen att dom passar! Även baddräkten, klänningen & solbrillorna är hemklickade :) Allt är från H&M.
 

Angel wings

 

Blev städa

Blev städa istället för att plugga idag, bra prioritering där..not! Hehe, hur är det möjligt att man alltid ska hitta undanflykter när det är dags att plugga?! Men imorgon måste jag verkligen öppna böckerna, eller ja ska ju såklart läsa i dom också!
 
Jag har startat upp min andra blogg igen, efter mycket funderande. Känns som ett bra beslut! Kommer naturligtvis att fortsätta blogga på här som vanligt. Kommer vara lite annat stuk där, lite mindre jag & liter mer av allt annat. Så ni som är sjukt less att bara läsa om mig kan klicka in här istället! ;) 
 
& ni som fortsätter läsa här, ta hem bloggappen & läs från mobilen istället! Eller ja samma gäller såklart andra bloggen också! Ser mycket bättre ut från appen än om man kollar på datorn :)

I hope you feel beautiful today

today... and everyday ! #beautiful #lovemeetspassion

3 fucking poäng?!

Har skrivit ett antal prov & senaste provet som jag skrev för några dagar sedan var jag 3 poäng i från godkänt! Förstår ni 3 fucking poäng?! Gången innan 5 poäng..& gångerna innan dess var det 10 eller 11 poäng i från. Det går alltså framåt, om än det går sakta. & sen är ju frågorna på provet ställda så man verkligen måste läsa frågan flera gånger för att förstå vad dom faktiskt vill ha svar på. & det är inte alls samma som B eller C teoriprovet, inte i närheten. Det är mycket svårare. & att jag har svårt att koncentrera mig för att plugga & svårt att få saker att fastna gör ju inte saken bättre. Jag måste kämpa massor. & jag har varit på väg att ge upp ett antal gånger. Men då är jag ju också så förbaskat envis så jag har fortsatt. Men naturligtvis så finns det gränser, rent ekonomiskt så går det inte ihop att skriva hur många prov som helst. Men jag tänker kämpa på ett tag till & ett nytt prov är redan bokat. Så idag & imorgon kommer jag plocka fram böckerna, hur jobbigt & kämpigt de än må vara.
 
 
Lastbilen från utbildningen! Som man saknar den tiden, kanske inte utbildningen i sig. Men all lastbilskörning, alla fina människor man lärt känna & allt annat kul som hände. Är glad att jag fortfarande har daglig kontakt med flera underbara människor därifrån!
 
 

The best nights

Agreed.
 

Kolla vilka fina kepsar!

Kolla vilka fina kepsar som kommit in på Junkyard! Dessutom är det 20% på alla kepsar just nu, hmm..undra om man skulle ta & klicka hem en eller flera? ;) 
 

Sushi ♥

Blev ett besök på Sushi & te för att hämta hem middag. Underbart gott!


Inspiration

 

Somnade

Jag somnade 20.00 igår, alltså ungefär samma tid som kvällen innan. Tröttast! Vaknade tidigt på morgonen av en mardröm & det var ju inte lättast att somna om efter det. Men det gick & nu är det jobb ivanlig ordning som gäller :)

Many things aren´t equal..

Make a list of everything you would like to be, do, or have in the months and years ahead. Analyze your task list and select those items that can have the greatest possible consequences in your life.  Learn more about #TimeManagement by clicking here!

Vattenmelon & vindruvor

Efter duschen somnade jag & sov tills för en stund sedan. Behövdes nog! Idag startar jag dagen med frukt & vatten. Gott!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus