Salivprov

Har ju som jag skrev tidigare anmält mig på Tobias Registret. Det jag ska göra är nu är att skicka in ett salivprov. & ungefär en månad efter jag skickat in det kommer jag att vara registrerad som donator.


Never doubt yourself.



Vissa dagar..

Vissa dagar är det bättre att göra så lite som möjligt & detta är en sån dag! Kröp ner i sängen direkt efter duschen & där är jag kvar än :) Mys! Kollar lite inredning & pyssel inspiration, dricker min whisky & bara myser ♥


Whisky, andas & lugna ner mig ;)

Flera motgångar (väldigt små dock..) idag har gjort att jag börjat gråta ett antal gånger. Har bland annat, utan att jag vet hur det gått till missat en viktig tid idag. Fuck! Mitt armband gick sönder..eller ja inte helt otroligt då jag kastade det i golvet. Men ändå..fuck! Så har svurit & gråtit om vartannat, & inte bara på grund av tiden & armbandet. Känsligast..hehe Nu ta en lång varm dusch, hälla upp ett glas whisky, andas & lugna ner mig ;)

I have..

#travel

Godmorgon!

Startade dagen klockan sex med en morgonpromenad & nu frukost på jobbet:)


I am the hero of this story

Gjorde en beställning från Fyndiq i helgen & har fått alla förutom ett paket. Idag kom ett paket med massa bokstavspärlor :)


Whisky

Ska ta ett glas whisky & fundera lite över hur jag ska göra gällande jobb & utbilningar..alternativt bara ta en whisky ;)

Less.




I realize..

Hahaha yes!

Våfflor ♥

Helt klart godaste middagen :)


Kort arbetsdag

Blev en kort arbetsdag idag, otroligt välbehövligt! Skönt att ha möjligheten att åka tidigare om man känner för det :)

Ny färg

Efter en hel del velande fram & tillbaka blev det till slut så här! Nöjd :)


Gissa

Blev som sagt en ny hårfärg igår, kan ni gissa vilken färg det blev? :)

If you ever..

Precisely

Skulls

Döskallar på kläder kan ju lätt vara något av det snyggaste! & dessa från Carlings är inget undantag! 
 

Helt otroligt

Helt otroligt att så många underbara människor kan få plats på ett & samma ställe! I vanlig ordning har jag skrattat så jag fått ont i magen, sjungt massor & högt (ja & det händer minst ett x antal gånger per dag..). & det är bara för att nämna några saker som händer dagligen :) Kommer verkligen sakna alla fina ♥

You dont´t always..

Faith & Trust

Vilken färg..?!

Kunde såklart inte besluta mig om vilken färg jag skulle ha igår, så slutade faktiskt ut det helt & hållet. Men nu blir det av i alla fall :) & nej ska inte använda alla färgerna idag!


You can never..

true

Pukka ♥

Ett underbart gott te fick följa med hem från minishoppingrundan på Storheden.


Har varit rätt..

Har varit rätt sugen ett bra tag att göra fler hål i öronen & även en surface piercing (dock inte bestämt vars än..), så får se om jag får tag i nån tid till veckan. Hoppas, hoppas! :)

The only limits..


King Goblin

Förbaskat gott kan jag meddela :)


Make life happen

2013 Goals Update: Goals Vs. Dreams

Beslutångest

Hade tänkt färga håret idag & har precis som vanligt en jäkla beslutångest..hehe ;) Men just färga håret är faktiskt den enda planen idag än så länge.

Inspiration

 

Mjuka & sköna

Blev en sväng på viltbutiken efter jobbet. Köpte dessa vantar - väldigt mjuka & sköna! Även en förpackning med hjortronte & en bit torkat renkött fick följa med hem :)

Underbart!

Blir att åka hem tidigt idag:) Underbart med helg!


I love friday

i love friday ♥

Godkänt

Fick godkänt på provet! Gladast :)

Blir på skolan hela dagen

Blir på skolan hela dagen verkar det som, har det jag gör idag om vi säger så..mycket att läsa!


Godmorgon

Sitter & pluggar så här i sista minuten ;)


Mössa

Har haft en riktigt dålig hårdag idag, vilket inte är det minsta ovanligt. Det är färre dagar jag har bra hårdag & tur det finns mössa att dölja håret under resterande dagar :)




Totalt slut

Jag är totalt slut, har varit rätt så jobbig dag om jag ska va ärlig & det har tagit massa energi. Men nog om det, allt är bra nu i alla fall. Nu är tanken att jag ska plugga, & det känns inte det minsta lockande. Hur tusan ska jag orka?! Haha, & provet ska jag göra imorgon helst!

Intresseanmälan

Har skickat in en intresseanmälan på en (ja en till..) utbildning som startar i höst. En utbildning som jag faktiskt haft tankarna på många gånger. Dom kommer i vilket fall som helst höra av sig inom några veckor. Som jag skrivit tidigare så är jag öppen för alla möjligheter. Bättre att ha fler val att välja mellan :)

Look at the bright side

Positive.

Jordgubbar, hallon & blåbär

Massa goda bär & en stor klick kesella med vaniljsmak. Otroligt gott :)


Dream big

DREAM BIG

Har kommit fram till..

Har kommit fram till att snusa på jobbet är ingen bra idé. Allra helst då jag inte snusar i vanliga fall & dessutom tenderar att bli rätt snurrig. & förutom att dra den slutsatsen så har det varit rätt fullt upp även idag. & sen har jag även gått från att vara positiv (gällande jobbrelanterade saker till att: Varför i helvete är jag så glad & positiv hela tiden?! Är det en "biverkning" av all treo jag häller i mig dagligen eller är det mina nästan nära döden upplevelser från förra veckan?!

Siluett tavla

Har gjort en beställning på en siluett "tavla" med belysning. & med tanke på dom han gjort tidigare (han jag beställt av) så är förväntningarna höga! Otroligt duktig! I alla fall är detta bilden jag skickat in som förslag & går det som jag vill så kommer den att bli i naturlig storlek :) Kommer förmodligen att ta ett tag innan den blir färdigställd men det är det nog värt att vänta på!
 photo Silhouette2.jpg
 

Believe


Hjullastare

Ska göra teoriprov för hjullastare senare i veckan, så jag har en hel del att läsa fram tills dess.


Skulls

Var in en snabbis på H&M idag & denna sjalen med döskallar fick följa med hem!


Mycket på gång

Är mycket på gång som vanligt! Har ett möte inbokat imorgon, angånde en idé jag har. Så förhoppningsvis får jag reda på om det är något som är värt att satsa på eller inte. Absolut ingen stor sak, men berättar mer om det blir av :)

Har spenderat nästan..

Har spenderat nästan all vaken tid idag till att spela :) Bara en paus för god middag & öl, & nu är jag tillbaka framför datorn. Inte varje dag jag sitter still så här mycket men det kan ju vara bra med lite omväxling!

Enjoy all the little things

Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were the big things. ~ Robert Brault

Utanför hotellet




Så som vanligt

Har en del att fundera på..så som vanligt med andra ord! Mitt "problem" är att jag vill för mycket. & det innebär att vissa saker måste jag välja bort, & det är inte alltid det lättaste.


Åre Chokladfabrik

Kunde inte låta bli att shoppa lite i Åre chokladfabrik, fast än jag inte äter godis. Men funderar starkt på att börja om ;)






Think less, live more

Think Less. Live More. #motivation

Högaklackar & is..

Höga klackar & is på marken är ingen bra kombination. Halkade & landade på rumpan utanför affären, & jag höll inte på att ta mig upp för att jag skrattade så mycket :) Hehe

24 timmar

På två dagar satt jag ungefär 24 timmar bakom ratten.




♥ Norge




Make today a happy day

Happy day quote via Carol's Country Sunshine on Facebook

Pigg & utvilad

Förra natten sov jag ungefär tre timmar, vilket är långt under dom timmarna jag faktiskt behöver sova. Kan säga att jag tog igen det i natt! Vaknade pigg & utvilad - underbar känsla :)

Antalet gånger..

Antalet gånger jag körde fel igår var ganska högt. Samna gäller gångerna jag missade köra då ljuset var grönt & stanna då ljuset var rött..att jag inte krockad/körde av vägen var ju helt otroligt! Men det var minst sagt nära. Allra helst då jag sent på kvällen höll på att köra rakt in i en älg. Självklart stod den MITT på vägen, & den verkade inte det minsta berörd av att en bil kom i full fart mot den. Men det gick bra för både mig & älgen :)


I just..

#beauty #quote

Best Western Nova

Av någon anledning var rätt många hotell fullbokade, men fick ändå tag på ett centralt hotell. Trevlig personal,stort rum, hyfsat billigt & framförallt så var det nära till allt!


New York

Gillar verkligen kombinationen med en större tröja & en kort kjol, matchat med strumpbyxor & höga sockar! Fint:) 
Finns här.
 

The rest of your life..

the rest of your life could be the best of your life

Skobyte

Tror mina fötter mår bra av ett skobyte nu! Kanske inte det smartaste att välja helt nya skor med hög klack då man ska gå långt..hehe


Promenad + frukost

Så gott jag sovit i natt, somnade på en gång! Kanske inte så konstigt:) Nu blir det frukost efter morgonpromenaden,ser rätt gott ut va? :)


Middag ♥




Be so happy :)

word art « creating wall art that says something about you!

Kört några mil

Rumpan är lite öm & jag är rätt stel efter en hel del timmar i bilen. En kort paus & sen fortsätta :)


Inte det minsta..

Hade inte det minsta problem att ta mig upp imorse trots lite sömn. Varför kan det inte alltid vara så?!


Fall in love..

Inspiring words to Pin, Share and Like

Varför sova då man kan spela?

Antar att jag lär ångra mig lite imorgon då klockan ringer,men det är det värt!


Sista minuten

Boendet är fixat så här i sista minuten & klockan är ställd - 04.30 ska jag upp..så nu är det bara att packa färdigt sen är jag redo för morgondagen. Typiskt att det är annat som lockar mer än att packa just nu. Ska bara spela lite, ta en dusch, spela lite till & sen..packa färdigt ;)

Mmm..avokado ♥

Helt allvarligt kan ju avokado på hårdbröd vara något av det godaste! Lätt beroendeframkallande...


If you want to be happy. Then be


Tobias registret

Fyllde i helgen i en anmälan på Tobias registret. Har jag möjligheten att donera & rädda någons liv så är det för mig en självklarhet. & vill man inte donera kan man alltid skänka pengar, vilket också är jättebra! :) 

Look at things diffrent


The Amazing Spider - Man

Gillade verkligen dessa & allra helst den med spindelmannen! Hade gärna klickat hem dessa tre + lite till ;) 
Finns att köpa här.
 

Packar

Har bara börjat packa & jag misstänker att det kan behövas mer än en väska. Men bättre för mycket packning än för lite :)Sen är det lite svårt att veta hur mycket jag ska ha med mig när jag inte alls vet hur länge jag blir borta.


Vänta..

Som jag skrivit tidigare - de här med att vänta är inte alls min starka sida! Men nu blev det som det blev & det innebär att jag måste vänta,förhoppningsvis på ett bra besked! :)

Make a wish.

I'll spread my wings and I'll learn how to fly, I'll do what it takes til I reach the sky.

Borde packa..

Jag borde verkligen packa..men varför göra det nu när man kan göra det sista minuten eller nåt?! Nej men helt ärligt känner jag mig inte super taggad att åka! Så lika bra att sova på saken & så ta all packning imorgon om det blir av.

Sen födelsedagspresent

Fått finaste tvålpumpen, visst är den fin? :)


Sometimes life is about risking..

Risk it all for that dream.

Återkommer alldeles snart :)

Blev en oplanerad bloggpaus, på grund av lite olika anledningar! Men jag återkommer alldeles snart :)

Huvudvärk..




Happy girls..

I'm a Happy Girl!  I hope all who pin here that celebrate Thanksgiving had a wonderful day with family and friends yesterday.  I know I did ♥ this board has been looking SO lovely!  Thank you all for that.  I just wanted to count my blessings out loud here and give a group hug to all you wonderful women :o)

Jaa :)

Precis när jag höll på att skriva här att jag fortfarande inväntar besked så plingade till i mobilen! Så nu är det klart, eller ja inte allt men det är en bra början! Så min planering för denna veckan & nästa vecka kvarstår fast med vissa tillägg :) En annan sak också - är inbokad på två lägenhetsvisningar nästa vecka! Som jag längtar, har bara sett bilder på den ena, & av bilderna att döma verkar den väldigt lovande! :)

Vattumannen - stämmer perfekt in på mig..

Vattumannen är uppfinningsrik och en riktig nytänkare och de älskar att prova på nya saker. Vattenmannen är en individualist som går sin egen väg vilket gör att de inte alltid uppskattar andras goda råd. Vattenmannen är mycket vidsynt och tolerant och det är få är så fördomsfria som en vattenman. Vattumannen är verkligen kunskapens tecken, de är oerhört kreativa med många idéer och bollar i luften. Ibland tenderar vattumannen dock att bli så uppslukad av en idé eller att projekt att de glömmer bort de små och praktiska detaljerna.
 
Vattumannen är ofta engagerad i människors rätt i samhället och slås gärna för olika ideal och saker. Bland vattumannen återfinns många frihetskämpar och politiskt aktiva rebeller. Vattumannen är väldigt solidarisk och har ett stort mått av medmänsklighet likväl som de är mycket skickliga människokännare. De formligen älskar människor och umgänge även om de då och då vill dra sig undan för att ha en stund för sig själva. Vattumannen är nämligen både utåtriktad men samtidigt ganska sluten om den egna personen och svåra att komma inpå livet. Vattumannen är med andra ord en ganska komplicerad personlighet, de är oberäkneliga, okontroversiella men också väldigt charmiga och vänliga. .Aquarius
Vattumannen är inte mycket för tvåsamhet eftersom de behöver känna sig fria, men samtidigt står vattumannen inte ut med att vara ensam vilket gör att de ofta dras till kollektiv eller någon annan form av grupper eller sammanslutningar där de kan vara delaktiga och stilla sin ständiga nyfikenhet och strävan efter kunskap och sanningar utan att behöva komma andra allt för tätt inpå livet. Vattumannen håller nämligen trots sitt behov av umgänge alltid en viss distans till andra människor, åtminstone till en början.
 
Vattenmannens är ofta ganska kluvna när det kommer till kärleksrelationer. Dels har de ett starkt behov av närhet samtidigt som de har en djupt rotad rädsla för att binda sig och också ett visst behov av att vara ensam. De kan därför vara tämligen svala i en relation till dess att de verkligen går in i en djupare relation där de kan kombinera sin självständighet med ett engagemang i någon annan, då är det oftast mycket trogna och pålitliga. 
 
 
 
 
 

Enjoy

smile

Tjockare än vatten

Myskläder på & andra avsnittet av Tjockare än vatten på ettan, har ni sett det? :)


Regret.

I would rather take a chance and hate the result than to never know what could have happened.

Får visst vänta

Får visst vänta lite till på besked, & just vänta på saker är ju inte direkt min starka sida ;) Men kan ju som bara gilla läget &..vänta! Men förhoppningsvis lär det inte dröja allt för länge! Köpte förresten ett nytt te idag som är supergott :)


Kan hända..

Kan hända det blir ännu mer än planerat denna veckan, & jag som redan hade nog mycket inplanerat. Hur lyckas jag?! :) Men på någon timma vet jag helt säkert! Blir det av så är det bara till att planera om både denna & nästa vecka. Så känns ju lite både &..men snart så vet jag :) & oavsett så är jag väldigt glad!

Lunchtime

Thaimat med bästa kollegorna :)


Live in the moment

"Do not dwell on the past. Do not dream of the future. Concentrate the mind on the present moment." - Buddha #MotivationalMonday #LiveInTheMoment OurMLN.com

Massa glass

Massa glass kanske botar min förkylning? :) Hoppas!






Believe you can..

So true :)

Bara en vecka..

Nu är det bara en vecka kvar! Spännade :) Jag är rätt bra på att kasta mig in i saker (om ni inte märkt det ), & så även denna gång! Tycker inte man ska vara rädd att testa. Alltid lär man sig något!

Happy sunday to you all!

Happy Sunday!

Avokadomackor, apelsinjuice & vaniljte

Godmorgon! Nu frukost & sen få ut så mycket som möjligt av denna dagen :)


Alla hjärtans dag

Snart Alla hjärtans dag, som jag får fira i min ensamhet..hehe lät ju tragiskt! Kanske köper en present till mig själv? ;) 
Kyssjohanna, Bluebox, Victoriassecret,Afroditesapotek
 

Varit borta

Varit borta i princip hela dagen & det märks att jag inte riktigt är frisk än. För är totalt slut efter dagen. Men det har varit riktigt trevlig, massa gott att äta & dricka. Underbar dag, fälldes till & med en eller ja...flera tårar. Men är ju rätt känslig av mig! Tyvärr inte tagit en endaste bild under dag, inte likt mig men skyller på att jag är trött & förkyld :P

Hello,February

Hello February <3

Godmorgon

Skönt med lång sovmorgon! Men nu klä på sig & göra sig i ordning för dagen.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus