Har spenderat

Har spenderat en stor del av dagen i bilen, närmare bestämt fem timmar. Resterande tid har jag legat i sängen med huvudvärk. Har precis tagit en tablett & tänkte ta mig en lång varm dusch. Hoppas det hjälper :)

Lift up your head princess, if not the crown falls..

 

Insåg att jag inte..

Insåg att jag inte ätit annat än några nötter idag. Lyckat! hehe, men snart blir det souvas i pitabröd. Kan ju vara bland det godaste som finns :)

Igår..

Igår skrattade jag så sminket rann ner för kinderna, idag samma tid är det av en helt annan orsak sminket är utkladdat. Tårarna bara rinner & jag är så grymt besviken..! Besviken & ledsen. Ni förstår säkert varför? Ska gråta färdig & sen komma på en ny plan.. 

Always be kinder than you feel

 

Plugga, plugga, plugga

Steg upp tidigt imorse för att kunna plugga innan jobbet. Nu verkar systemet vi jobbar i inte fungera så bara ta tillfället i akt & plocka fram böckerna igen!

Jeansjacka

Invigde min nya jeansjacka idag, & som den kommer användas flitigt i sommar!


Eftermiddagarna..

Eftermiddagarna på jobbet är bäst! Samtalen med kollegorna spårar & resultatet av det blir massa skratt & förstört smink för min del. Har svårt att tro att man någonsin kommer träffa så många underbara människor på en & samma arbetsplats! ♥

Be awesome today

 

Komplimanger

Har på senaste tiden fått flera komplimanger för min hårfärg av helt okända människor. Oväntat men såklart jättekul! Men jag är väldigt nöjd med mitt röda hår & det lär dröja länge innan jag byter färg!


Fuck, i just want you so fucking bad.


Har städat nästan hela...

Har städat nästan hela dagen. Jag har bland annat rensat hallen på mina skor. Hade inte mindre än tio par utspridda lite överallt i hallen. Lite väl onödigt kanske? ;) Duktig som jag varit,har jag även tvättat en hel massa & även dammsugit typ överallt. & förutom allt detta har jag även pluggat i över en timma. & nu efter en välförtjänt pizzapaus är det dags att fortsätta!


Kill them with kindness


Första veckan avklarad

Har nu varit utan fika, godis, glass & dricka i en vecka! & det har faktiskt inte varit något problem alls, konstigt nog! Dom gånger jag varit sugen på något har jag ätit nötter eller frukt & bär :) För mig handlar det om att utmana mig själv inte om att skippa allt onyttigt. Nästa utmaning blir kanske att dricka lite mindre kaffe? ;) hehe, vissa dagar blir det lite för mycket.

Kvällspromenad

Ute på en skön kvällspromenad!


Är på väg hem

Är på väg hem från Luleå ska bara göra ett snabbt stopp på Ica & inhandla middag. Är galet sugen på dumplings, så hoppas det finns färdiga att köpa!


There is always time for coffee

There absolutely is always time for coffee! #Coffee #Quotes #MrCoffee

Fredagsmys ♥

Jordgubbar, kex & kanske ett glas vin? :)


Risken

Risken att ramla & slå sig är megahög. Så får räkna med ett antal blåmärken, men lätt värt ;)


Härligt väder & monsterfisk?!

Har varit ute en stund i det härliga vädret. Helt underbart ju! Kolla fisken jag hittade förresten! Aldrig sett nån sån, visst ser den konstig ut?! Okej kan ju tillägga att jag inte har någon vidare koll på fiskar. Men simmar det runt såna fiskar i vattnet, blir det inte mycket bad för mig i sommar! Läskig ju :p


Fuck..




The prettiest smile hide the deepest secrets.

 

Promenad

Varit ute & gått en stund på lunchen. Blåsigt men ändå skönt att komma ut en stund :)


People come and go.


Insåg

Insåg att dessa "måsten" kan vänta nån dag till..;) Nej men faktiskt så har jag fått gjort en del ändå. Men nu - grilla & dricka öl!


Varit hemma..

Varit hemma i flera dagar & alla "måsten" har bara blivit framskjutna. Vilket resulterar i att idag, sista dagen på ledigheten är det fullt upp! Känns det igen? ;) Förutom att städa, tvätta & förbereda allt inför veckan hade jag även tänkt hinna med en massa annat + ta det lugnt. Hehe, kommer nog gå bra!

....you don´t have to like me

I love the fact you hate me, it means I get to you and I don't even have to try. Ain't life great bitch?
 

Skogspromenad

Precis kommit in från en härlig skogspromenad! Vilket underbart väder det är!

Har varit utan..

Har varit utan godis i ett halvår nu. Det är stort! Är ju världens godismonster ;) I alla fall är nu tanken att försöka sluta med : Fika, glass, dricka & chips! & just glass & dricka kan bli tungt att ge upp. Dricker dricka varje dag & äter glass flera gånger i veckan..Men har klarat att sluta förr, & har det gått förr ska det gå igen! Önska mig lycka till!

5 rules of happiness

Kushandwizdom - Inspiring picture quotes

Fruktsallad ♥




Sjukt nice

Sjukt nice kväll igår! Blev bjuden på godaste påskmiddagen. & resten av kvällen spenderades hemma med trevligt sällskap & massa öl! :)

The one and only




Älskar

Älskar att köpa smycken! Men tyvärr är jag dålig på att faktiskt använda alla smycken jag har. Får skärpa till mig! Märks det att jag gillar döskallar?! ;)


Tror jag..

Tror jag druckit ett antal koppar kaffe för mycket. Förutom det så har dagens "matintag" bestått av - enbart fika &... ännu mera kaffe. Så det är hög tid att laga till någon mat, ska bara duscha & byta om först :)

Do more of what makes you happy.

 
 

Skulls

Dessa + några fler smycken fick följa med hem från stan idag. Skulle egentligen köpa ett spel, men som så ofta annars slog beslutångesten till! Får fundera tills imorgon :)

Eat. Work. Cuddle. Sleep

 

Målat

Målat lite ikväll. Blev inte alls som tänkt. Hade egentligen tänkt tejpa upp ett mönster med maskeringstejp & sen måla. Men tog för lång tid så skippade tejpen ;) Hehe & resultatet blev därefter. Men kanske ska måla mer på den en annan gång :)




Always be yourself unless..

 

Ni kanske undrar..

Skrev ju för några månader sedan att jag bokat tid för tatuering. Ni kanske undrar vad som hände? Jag lyckades naturligtvis missa första sittningen (hade bokat två). & tatueringen krävde två sittningar då den skulle bli rätt stor. Jag valde att avboka den andra tiden, dels vill jag inte vänta flera månader på att få den "klar".
 
Men sen var jag rätt tveksam från början då personen som skulle tatuera inte håller den nivån jag kräver. Ja, jag vet precis hur jag vill & jag är noga med att det blir helt perfekt! I alla fall så har han gjort grymma tatueringar men tyvärr så finns det vissa som han gjort som inte alls håller samma nivå. Visst den hade kunnat bli grym, men om inte?! Inte värt att chansa med en så pass stor tatuering.
 
& jag självklart känns det ju lite trist! Har massor av ideér & ja hade ju varit kul att ha nån av tatueringarna ( jo kommer bli många ;) färdiga. Men jag ska leta vidare, om än jag måste åka i väg en bit eller alternativt vänta tills det släpps nya tider. Men ja bättre ha tålamod & få det perfekt!
 
 

You can´t control everything.

Quotes

Svart, vitt & grått




Förstår inte

Förstår inte vart denna dagen tog vägen? Har jobbat som vanligt & var väldigt nära på att missa en viktig tid idag. Var helt säker på att det var imorgon tills jag av en slump hittade lappen i bilen med tid & datum på...Hur jag lyckas jag?! Bristen på inlägg under dagen tar jag igen ikväll, så fler inlägg kommer ska bara ut på en promenad i det fina vädret först! :)


Cuddling with you..

It will always be perfect with you, till the day I die.  But there needs to be more than just your cuddles.

Silverspray & glitter

När dom bytte skylt på Dressmann, så flörtade jag till mig alla bokstäverna! Förstå lyckan :) I alla fall har dom flesta bokstäverna legat i en garderob & inväntat på att bli omhändertagna. Igår pysslade jag med ett A, som fick bli täckt med silverspray & glitter :)


Dricker mängder med kaffe..

Dricker mängder med kaffe, städar & tänker så jag får huvudvärk. Det är inte länge kvar nu. Det handlar kanske inte ens om veckor, utan om dagar..natuligtvis måste YKB vara klar, men har bokat ny tid. Men är jag redo? Kommer jag klara av att vara borta så mycket? Klarar jag av jobbet? Ja frågorna är många & enda chansen att jag får veta svaret - är att jag testar! Hur jobbigt de än må vara stundvis..

If you´re lucky enough


Ljustavla

Min siluettljustavla är färdig! :) Kommer hämta hem den på någon vecka! Längtar! Skulle även få en annan minst lika fin ljustavla på köpet :) Visar när jag fått hem den.


New in!

Fått hem skorna jag beställde för ett tag sedan. Kärlek i skoformat ♥


You are pretty fucking awesome

5732fbb72ebc1dc56ef1bbb0c271db5c.jpg 500 × 501 pixlar

Hemma

Är hemma igen efter några timmars bilkörning. Skönt! :)


Mys

Kröp ner i sängen igen efter frukosten, mys! Men ska strax göra mig klar för att fara.


Sovit som en prinsessa

Sovit som en prinsessa i natt! Vaknade helt utvilad. Nu frukost :)


:)

Tidig morgon, många timmar i bilen & sen har jag gått ett antal timmar i en mängd olika butiker. Riktigt trevligt, trots att jag inte är piggast! Hade tänkt avsluta dagen med ett glas vin i baren, men nej en dusch & mys på hotellrummet lockar mer :)


Sushi

Åt lax till lunch & nu blir det sushi till middag :) Nöjd!


Fick hem

Fick hem beställningen från H&M igår :) Men efter mycket prövande åker faktiskt det mesta tillbaka! Efter all utrensning av mina kläder, har jag beslutat mig för att börja shoppa smart. Bra va? ;) Det innebär i praktiken att jag bara köper det jag absolut vill ha. & skippar de som inte är helt perfekt!

Tog mig upp

Kände mig lite tveksam att jag skulle orka mig upp imorse, men det var inga problem alls! Nu frukost (ja sen frukost, jag vet ;)


04.40

Larmet är ställt på 04.40..vilket innebär att det är hög tid att klä av sig & släcka lampan! Puss & godnatt :)

Stop waiting

.

Sömnen i natt..

Sömnen i natt blev inte i närheten av vad jag vanligtvis brukar sova. Lägg till en ordentlig förkylning med halsont, öronvärk & huvudvärk på det. Så mår jag idag. Har inte fått mycket gjort idag, men ska snart hem. Bara in på Apoteket först! Ett glas med Treo & middag i magen så blir det nog bättre :)

Spread love


Zalando

Gjorde en beställning från Zalando för några dagar sedan & paketet kom redan idag! Snabb leverans :) Hoppas nu allt passar också.


Nej

Nej det blev tyvärr inget lyckat resultat denna gången heller, & ändå kändes det som att det gick bra när jag väl gjorde provet. Men icke! Så jag har inget annat val att fortsätta läsa & boka om på nytt..!

Provet

Provet är efter lunch & jag ska läsa fram tills dess. Hade varit grymt om jag klarade det. Men förväntningarna är ju inte direkt skyhöga, men ska göra mitt bästa i alla fall! :)


Värk i öronen

Jag hoppas värken i öronen, inte är ett tecken på en ordentlig förkylning som är på väg. Hoppas att näspray hjälper lite, så jag kan somna snart :)

Jeggings

Gillar verkligen dessa jeggings (Cubus). Enda negativa är att dom halkar ner, så man får gå & dra upp dom hela tiden :p Men lätt bästa ändå!




Väntar på ett paket

Väntar på ett paket från H&M som förhopnningsvis dyker upp senare under veckan, hoppas det i alla fall :) Är bland annat dessa två tröjor & jackan som är med i paket. Älskar verkligen jeansjackan & ja hoppas att den är lika fin som på bild!
 
 
 

Fullspäckat

Är en rätt fullspäckat vecka med bland annat prov & vårdcentralen besök. & helt ärligt är jag rätt stressad inför provet som är imorgon. Jag har pluggat men definitivt inte så mycket som jag borde..men får ta & tokläsa ikväll eller..imorgon ;)

Greek style & True blood

Håret är färdigt & nu blir det lite mys framför True blood. Game of Thrones startar ju snart förresten, kanske går det att ta hem redan imorgon? Hoppas det! :)


Shut up & kiss me

Kiss me.

Utväxt färgning

Håller på att fixa utväxten, skönt att ha det klart inför veckan :)


One day at a time


Vaniljte

Vilket underbart väder! Sitter ute med en kopp vaniljte :) Mys!


Go out and paint the stars

Free Printable | Go Out and Paint the Stars - Van Gogh. Click through th download. #quotes #printables #vangogh

Ätit godaste middagen

Ätit godaste middagen & nu blir det mys i soffan resten av kvällen ♥

How will you know...

Amen to that.

YKB plugg..

Ja lika bra att börja då jag har en hel massa jag måste läsa. & kul är det inte, men nödvändigt!


Skjuta

Det här med att skjuta upp grejer är något jag verkligen är bra på. Skjuter på saker så länge det bara går & sen blir det kanske aldrig av ändå. Hehe, inte bra alls! Måste verkligen skärpa till mig på den punkten. Saker jag bör ta tag på så fort som möjligt:
  • Beställa nya linser, har haft mina på tok för länge..
  • Plugga YKB, prov nästa vecka..
  • Beställa nytt betalkort, mitt har inte funkat på ungefär ett halvår..
  • Byta adress..
& det är bara några saker. Plugga ska jag ta tag i senare idag & förhoppningsvis kan jag bocka av fler saker från listan :)

Shine bright like a diamond

Diamond

Besvärad

Känner mig lite smått besvärad över att jag inte kunnat jobbat idag. Kommer att ha mycket att ta igen på måndag, men det får jag ta då! Trots att jag har svårt att slappna av, när jag är hemma från jobbet har det ändå varit trevligt :)

Be willing to take a chance..


Dröm

Vaknade upp gråtandes efter en jobbig dröm..men nu frukost & komma på vad man ska göra idag. Hade verkligen behövt vara på jobbet idag då jag har massor att göra. Men oavsett hur mycket jag vill, så verkar det inte gå. Så bara gilla läget & hitta på något annat :)

Är inte många veckor kvar nu..

Är inte många veckor kvar nu tills jag börjar på mitt nya jobb. Nytt jobb, ny stad (åtminstonde större delen av tiden). Känns såklart jättekul, men pyttelite skrämmande också. Allt är ju nytt & jag kommer vara borta mycket. Men tror det kommer bli bra, nya erfarenheter är alltid bra! :)

Sushi ♥

Fick bli sen lunch idag bestående av sushi. Nöjd!


Happiness

http://www.flickr.com/photos/kiran-bhat/3486045166/  so cool, made with spraying water on a black table with orange and blue lights, see his website where he shows and explains it, wish I had his creativity

Skulle verkligen

Skulle verkligen behöva öppna upp böckerna & plugga. Har YKB prov bokat nästa vecka..men helt ärligt känns allt annat mer lockande. Men ja nån dag måste jag ju, oavsett om jag vill eller inte :)

Ljuslyktor

Två ljuslyktor fick bland annat följa med hem från Mio idag, fina va? :)


Enkelt, snyggt &...

Enkelt, snyggt & framförallt bekvämt! Är väldigt inne på färgerna - svart & vitt när det kommer till kläder. Känns rätt passande med dessa färger till mitt röda hår också. 
Zalando
 

Don´t judge..

So true.... No one knows

Förbaskat

Har haft så förbaskat ont i magen idag & naturligtvis skulle jag ändå envisas med att jobba. Skulle verkligen behöva införskaffa mig en ny vetevärmare, finns ju inget bättre att lindra magvärk med. Nu blir det en varm dusch, på med myskläder & spendera resten av kvällen i soffan :)

Hello April

Hello April

Godmorgon




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus