Ont

Ont i ryggen & nacken..massage mottages gärna, nån? :) Får nog nöja mig med vetevärmaren gissar jag, men den är inte helt dum den heller! Typ en av dom bästa sakerna jag äger..

Live life


Kladdkaka

Kladdkaka, hur gott? :)


Vad

Vad ska man hitta på ikväll då? :)


Enjoy


Grym

Grym kväll igår! Startade med mys, film & pizza. Tog taxi till Acusticum för att se Pablo Francisco & tre andra komiker. Galet bra stundvis! & resten av kvällen/natten satt vi på golvet & drack öl, pratade & lyssnade på musik :) Oplanerade kvällar är det bästa!

Känns det bättre?

Känns det bättre? Bra, då fortsätter jag blogga på MITT sätt. Jag kommer fortsätta dela med mig av några få delar av mitt liv. Men det som står här är inte allt. Hur man tolkar mina ord & mina bilder är olika & helt upp till var & en. Men vi är alla olika & tur är väl det? Som jag skrev tidigare saker som rör mig - ta det med mig, okej? Jag bits inte jag lovar ;) 
 

Just nu

Just nu undrar jag hur jag ska orka ikväll?!

No

 

Happiness

 

Har

Har flyttat 5 gånger inom ett års tid, snart är det dags igen! & jag som inte ens hunnit packa upp sedan sist ;)

Vackert ♥




Do you


Godmorgon

Hade ju egentligen tänkt vara ledig men blir jobb ändå. Trivs för bra på jobbet :) Förresten jäklar vad halkigt det är ute, är ju inte snyggt alls när försöker ta mig fram på mina höga klackar..hehe

Sova

Lägger upp bilderna imorgon istället, nu - sova!

Mys

Mysigt att bara vara hemma & mysa på! Men mycket att tänka på...& ja tänker förmodligen mer än vad jag borde. Varför är det så svårt att följa sitt ♥ & göra det som känns rätt?! Hade tänkt slippa göra samma misstag igen. Kommer alltid ångra vissa val jag gjort..


Whisky &...

Whisky & cola är så himla gott :) Hemma själv så kan gå runt halvnaken & smutta på whiskyn! Förresten kommer upp fler "tecknade" bilder ikväll :) Älskar det filtret!


Skönt

Skönt att va hemma! Mackor till middag igen, men ja det är gott & framförallt snabbfixat :)

Guld

Guld & döskallar, kan det bli bättre?! Har börjat gilla saker i guld mer & mer..men det ska vara i små mängder! Dessa från Kyssjohanna hade jag mer än gärna haft hemma! Love..
 
 

A head


Mängder

Mängder med kaffe & energidryck fungerar tydligen inget vidare på mig. Jag är galet trött, motivationen är på noll & jag längtar hem till sängen..

Ska ta ett glas whisky ikväll, ledig imorgon & det innebär sovmorgon så ja ett eller två glas whisky är jag värd ikväll ;)

When


Teoriprov

Fått datum & tid för jägarteoripovet nu - måndag 18.30..! Lär behöva spendera en hel del tid med jägarböckerna kommande dagar! Så förhoppningsvis klarar man provet & då blir det uppskjutningar till våren! Kan ju bara längta massor tills vi får börja övningskjuta :)
 

Pigg

Har varit trött sen jag kom hem & verkligen fått kämpa för att hålla mig vaken. & nu när jag då tänkt sova så är jag inte alls trött! Typiskt! :p

I

 
 
 
 
 

Lätt

Lätt favoritklänningen just nu eller ja rättare sagt typ enda klänningen jag använder nu. Kan ju bara älska trycket!


No


You


Lila glitter

Fått naglarna fixade idag, rätt fint va? Dock kunde dom gärna vara lite längre :)


Those


Godmorgon ♥

Sovit gott? Nu blir det jobb för mig & oj vad jag längtar till kaffet!

I never


FUCK




Trevlig

Hade en väldigt trevlig kväll, god mat & trevligt sällskap & många glas vin. Blev en aningen sent & lite sömn. Kom precis hem så lär bli väldigt lugnt idag :)

Träff

Håller på att göra mig klar för en träff men nyfunna vänner, eller rättare sagt vänner jag aldrig träffat! Lite märkligt kanske men vi tar det en annan gång :) Lär säkert bli trevligt!






Ha på mig?

Fixar naglarna & dricker kaffe. Känner mig lite stressad, ingen aning vad jag ska ha på mig? Vilket problem va?! ;)


Don´t


I want


Sovit

Blev inte riktigt som tänkt igår. Somnade tidigt & sov till nu. Men jag behövde nog det :) Helst med tanke på vad som blir ikväll..!

Mys ♥

Blir bara mys ikväll. Skönt! Efter en vecka med mycket jobb & lite sömn behövdes det! Imorgon blir det nog annat :) Men nu är myskläderna på, ska se SOA & dricka whiskey med cola! Att bara dricka whisky är inte min grej..än, men med cola är det riktigt gott!


Blev mer

Blev mer jobb för min del men ska strax börja bege mig, måste komma på vad man ska äta ikväll?! :)

Dreams

 
 

Back to work

Så då är det dags att börja jobba igen. Bara några timmar kvar sen är det helg :)

Allt

Allt som händer, händer av en anledning. Vissa saker är bara meningen att hända & vissa inte..& det gäller det mesta tror jag. Eftersom jag har den synen på saker blir jag inte heller besviken så ofta. Vilket är rätt bra! Förstår ni hur jag menar? :)


Lunchrast

Ja fullt upp med jobb idag, kul men trött med tanke på att det inte blev mycket sömn i natt. Hoppas det inte blir till en vana det här med dålig sömn..


Vaken nu?!

Det blev sova men....vad gör jag vaken nu?! Typiskt att det inte går att sova när man vet att man ska upp tidigt!

Sova eller...?

Kan inte förstå att det är fredag imorgon, var ju nyss söndag!? Den här veckan har gått galet fort! I alla fall tröttast, ligger i sängen & velar - stiga upp eller..sova?


Skulle

Skulle egentligen äta middag ute & fara på bio. Men i & med att det blev jobb för mig, fick det bli en lugn hemmakväll istället! Bra val då jag ska upp tidigt imorgon!

Dance in the rain


Armband

Fin, fina armband som matchar naglarna idag :)


Jobb

Fick veta att jag fick jobb några timmar på andra stället :) Jättekul! Så ska bara jobba ett tag till & sen bege mig till nästa jobb!

Life


Dåligt

Dåligt med sömn i natt, tog mig i säng alldels för sen & hade alldels för mycket att tänka på! Men nu jobb :)

Borde

Borde egentligen legat i sängen för länge sedan..men för mycket att göra! Så lär bli sent i säng ikväll.


New makeup

Går några mascaror per månad..skulle behöva köpa några nästa gång, så man alltid har hemma :)så man 

Bedside Gun

Allvarligt, hur fin!? Finns här , prislappen på den är närmare elvatusen. Så nåt köp blir det inte ;) Men jag tror det är ganska lätt att göra själv. Har några pistoler (leksaks såklart..) som säkert skulle passa bra! Bara göra hål igenom, limma & spraya!

Sometimes

 

Julklappar

Skulle verkligen behöva fixa lite julklappar snart, lätt hänt att man skjuter på det & vips så är det den 23 December..:) Kommer förmodligen klicka hem alla julklappar i år, smidigast så! Blir många almanackor med foton i till släkten, fin & bra julklapp så säkert lär uppskattas!

Love Pink

Ojoj så mycket fint, skulle gärna klicka hem detta & lite till! Så mycket fint :) Undra om frakten är dyr eller om dom ens fraktar till Sverige?! Är i alla fall från VS, förresten borde väl deras visning sändas snart på tv? Kan ju vara det bästa ändå! :)
 

Fotboll?

Nyduschad, myskläderna på & fotboll på tvn..haha, trots att jag är totalt ointresserad! Eller ja hade jag varit på plats & sett hade det varit en annan sak!




I love


Mys

Nu blir det tisdagsmys framför tv:n, det behövs verkligen idag!

Dream


Lite shopping..

Vaknade i natt & mådde riktigt illa, så blev inte många timmars sömn för min del..men blev jobb i alla fall & ja just nu undrar jag vad jag gör här?! Lite annat också som gör att jag kanske skulle ha stannat i sängen idag men ja bara göra det bästa av situationen. Shopping kanske hjälper? ;)

Puss & godnatt




Laxmackor

Precis kommit hem efter en givande kväll! Nu blir det laxmackor. .igen;) Måste på riktigt vara det godaste som finns!


Leave

Words to live by: "Leave a little sparkle wherever you go."
 

Snart bara

Snart bara en timmas jobb kvar men vet inte om jag ska jobba över, eller om jag ska hitta på något annat fram tills utbildningen? Ser verkligen fram emot ikväll, kommer gå igenom kulvapnet & även vilka delar som kommer på provet. Provet kommer vara på ungefär två veckor så det blir att plugga en del framöver! 

Start

 

Godmorgon :)

Startade även denna dag med att läsa ur jägarboken & så en kopp kaffe på det. Men nu jobb!


Film

Mättast..nu film eller kanske tvspel?


Pizza

Nu blir det börja med middagen - pizza med ruccola, skinka & fetaost! & till efterätt blir det mina LYCKADE chokladrutor! Dom blev galet goda kan jag lova :)

Baka

Jag misslyckades med att göra chokladbollar, hur går det till?! Hoppas på bättre resultat med chokladrutorna som snart är färdiga!


Fuck ;)




Live


Work out

Såg att dom fått in dessa igen på GT. Superfina! Tycker tyvärr att utbudet på träningskläder är rätt kasst annars..allt ser ungefär likadant ut. Mer färger, mer tryck & text på kläderna hade jag velat ha! :)

Time


Jaktlagboken

Hej, dagen startar med att läsa ur jaktlagboken. Har en hel del att läsa ikapp till imorgon! Har ju missat flera gånger på grund av sjukdom & jobb så ser verkligen fram emot imorgon :)


Kiss me


Målat

Har målat & med tanke på hur mycket färg som hamnade på mig kan man tro att det var jag som skulle målas. En dusch senare & all färg är borta!


Mys

Ost, kex & salami framför en bra film! Massor mysigt :)


Think positive


Sovit

Skulle bara vila en stund innan jag skulle gå ut & vad hände?! Jo jag somnade, är ju långt i från första gången det hänt denna vecka. Har typ somnat så fort jag lagt mig ner..tröttast alltså!

Sen lunch

Blev en sen lunch på stan. Sallad för min del :)


På schemat

Städning står på schemat nu, kul sysselsättning på en lördag;) Nej, men ska bara snabbstäda & fixa till lite. Sen har jag en hel del annat planerat idag! Så på med musik & sätta igång!


Dålig uppdatering idag, blir bättre imorgon. Nu blir det bara massa mys ;)

På väg

På väg till nya jobbet! Ska verkligen bli kul :)

Godmorgon!

La mig för att vila en stund igår & lyckades sova tills nu! Det var inte riktigt planerat..men utvilad nu i alla fall! :)

There


Glad

Väldigt glad just nu, ni kan nog lista ut varför? :) Ska fira med laxmackor som jag blivit lätt beroende av, men det är ju så gott!

Never


Roxy - Sugar

Kanske ska satsa på en snowboard ändå, blev ju totalt förälskad i denna från Junkyard! Ni måste väl ändå hålla med om att den är galet fin? :) Dessutom har dom just nu 15% om man köper som paket med bindningar & boots!
 

Hej, hej!

Förutom jobbigt ont i magen så är det bara bra! Ska strax fixa till sminket & håret & bege mig från ena jobbet till det andra! Förhoppningsvis går det lika bra idag som det gjorde sist, & förhoppningsvis får jag besked om jobbet blir mitt eller inte! Så önska mig lycka till! :)

Söt

Söt topp Från GT, rätt fin va? Har dåligt med enkla snygga toppar, ni vet såna som nästan passar till allt?! :) Denna hade varit perfekt!

Most


Pepparkakor

Sett SOA & ätit pepparkakor, hur gott?! :)


Mina älskade

Lyckan var total imorse då jag hittade mina älskade shorts ;) Har letat efter dom i veckor..! Fler mysshorts står definitivt på önskelistan i år!


Be mindful


Hade tänkt

Hade eventuellt tänkt börja ordna med lite julklappar ikväll, eller kanske färga håret? Sen är jag lite sugen på att baka också..;) Men allt hänger på hur jag mår. Senaste tre dagarna har jag haft massor ont i magen på grund av min IBS. Då är det bara vila med vetevärmaren som gäller, & förutom ont i magen så blir tyvärr humöret inte heller på topp. Men håller tummarna att jag får må bra hela dagen idag :)

Ny tid

Fått ny tid för läppförstoringen :) Längtar!


I Always

 Still Love You  Meaningful Picture Quotes

Hemma

Hemma från jobbet nu. Jag vet inte hur ni gör, men jag har nästan aldrig samma kläder en hel dag. Oftast blir det minst två ombyten per dag. Har ju en outfit på jobbet & sen byter jag alltid om till myskläder när jag kommer hem. Myskläder är bäst ;)


Har fått

Har fått tid för nästa gång jag ska provjobba, & jag kan inte annat än att längta! Kändes jättebra sist & jag kan bara hoppas att jag får jobbet också! Är ju "bara" extrajobb så får jag det kommer jag ju fortsätta jobba kvar där jag gör nu ändå.

Fuck YOLO ;)


Godmorgon!

Blev lite stressigt som vanligt imorse..måste komma i säng tidigare & stiga upp tidigare! Nu blir det jobb i vanlig ordning :)

Stars


Jättekul

Har varit jättekul att provjobba om än det var hur mycket som helst att lära sig! Var där två timmar men hann med massor :) Ska provjobba en gång till innan jag får besked om jobbet!

Love


Star Wars




Im a..


Jobb + provjobb

Måndag = jobb igen :) Idag ska jag dessutom provjobba för ett jobb, vilket kommer att bli väldigt kul. Men tyvärr måste jag sluta ut en intervju jag hade idag för ett annat jobb jag gärna velat ha. & dessutom ser det inte heller ut att bli nån jägarexamensutbildning ikväll men sånt får man ta. Blir ännu mer att läsa hemma bara :)

Push me..

 

Igloo Village

Har en hel del jag skulle vilja göra i vinter & då bland annat detta:
  • Testa åka slalom eller snowboard - kan vara kul, & dessutom tänk alla snygga vinterkläder.;)
  • Åka hundspann - hur mysigt?!
  • Köra skoter - & då allra helst en jag äger själv..
  • Sova i en glas igloo - Ja ni ser ju bilderna, helt underbart!
 

Handla

Ska iväg & handla nu, blir något med kyckling till middag. Kyckling i pitabröd kanske? :)


You


Kaffe

Ska försöka att inte dricka lika många koppar kaffe som igår ;)


Återkommer

Återkommer imorgon, låter det bra? :)


Be happy & :)



Hej, hej

Hej på er! Hur är det? :) Jag har som vanligt en miljon saker ungefär att göra, & det brukar oftast resultera i att jag inte vet vars jag ska börja. Känns det igen? Har flera kapitel att läsa ur jägarboken bland annat, vilket inte alls är tråkigt - tvärt om men att ta sig tid..förresten såg ni Solsidan förra vecka eller veckan innan? Så lär det bli när jag ska jaga för första gången misstänker jag..;) haha nejdå det ska nog gå bra, hinner träna massor innan det är dags!

Do not


Vackra vinter

Har som mest legat & vilat hela kvällen så lär nog dröja innan jag kommer somna..! Kanske förflyttar mig till soffan & tvn..?


:)




Don´t


TGIF

Så skönt med helg! Ska fixa lite hemma sen bär det av mot stan :)


The nicer

 
Keep this in mind boys!
 

Mys

Nu blir det mys framför SOA :)


Träna

Somnade ;) Nu blir det i alla fall ett ordentligt träningspass! Flera dagar sedan sist så får ta igen det nu!

Life

Life quotes for Facebook status, Facebook status quotes

Drömmar

Hur många gånger kan man "vakna" ur en dröm utan att vakna? "Vaknade" massvis med gånger idag, första gångerna på något annat ställe sen hemma. Var precis som jag klev upp ur sängen & sen hände något & jag var tillbaka i sängen. Sjukt verkligt & läskigt, trodde verkligen jag var vaken! Kände som att jag verkligen fick kämpa för att vakna ur drömmen..Jag vaknade alltså i drömmen, somnade om i drömmen, vaknade, somnade om & så fortsatte det i drömmen. Fastän det verkade så verkligt, förstår ni?
 
Sen drömmer jag oftast vädligt verkliga drömmar så när man vaknar vet man inte om dom hänt eller inte. Har även många gånger kunnat bestämma mig för att vakna upp ur en alldels för läskig dröm, vet inte om det är något man brukar kunna eller? Men om jag känner i drömmen att nu kommer något hemskt att hända kan jag bestämma mig för att vakna & då gör jag det. En annan grej med drömmar som hänt några gånger, inte allt för ofta & tur är ju det! Är att jag vaknat upp ur drömmen men kan varken röra mig, prata, eller öppna ögonen. Jag vet att jag försökt röra mig, skrika men inget händer. Sjukt obehagligt men har bara hållt i sig under korta stunder!

Är på

Är på Cederkliniken igen & väntar på att få komma in till läkaren. Blir arbetsintervju imorgon istället som det ser ut nu i alla fall :)

Some


 
 
 

Mys

Mys framför tvn med ett glas...saft! :) Inte helt dumt.


Våfflor

Somnade visst &..drömde en verklig & skitläskig dröm! Men nu våfflor :)


Hemma igen

Hemma igen efter besök på Cederkliniken & Apoteket. Nästa tid är imorgon 11.00. 14.00 har jag arbetsintervju & det tar ca 4 timmar att köra dit. Lite omöjligt men hälsan går före, så ska ringa & se om alternativ för intervjun!


Remember


Mår

Mår sådär så beslutade mig för att vara hemma idag. Har fått en tid på Ceder imorgon & hoppas på att få en till tid redan idag! Hoppas bara det känns bättre till imorgon då jag har några timmars bilkörning att se fram emot.

Nu

Nu har jag placerat mig i soffan & där ska jag stanna tills jag ska hoppa i säng ♥




Efter

Efter en jobbig kväll igår & en halvjobbig & seg dag idag, ser jag fram emot en lugn kväll! Ska städa & fixa lite, sen hoppa i duschen & på med myskläder :)

Fönster + ljusslinga = fiiint




Life is too


Lösögonfransar

Har inte testat elf:s lösögonfransar men dom är galet billiga så skulle egentligen behöva klicka hem ett gäng & testa :) Borde helt klart använda lösögonfransar oftare, då det annars krävs så sjukt mycket mascara om det ska synas nåt på mina korta ögonfransar..!
 
 
 
 

Happiness


Imorgon

Jag återkommer imorgon..just nu vill jag bara sluta tänka, sluta vara ledsen & sova. Har hänt lite tråkigheter ikväll. & jag önskar att någon kunnat trösta & krama mig nu. Men blir sova istället - imorgon är en ny dag. Godnatt ♥

Två

Har inbokat två arbetsintervjuer senare i veckan, bara hålla tummarna! Får jag ena jobbet så blir det flytt ganska bra bit bort & det ganska snabbt! Men hoppas verkligen att jag får det :)

Lite av

Det här är lite av det jag sysslat med idag - städat sminkbordet, rätt fint ändå? :)


Don´t..

only YOU are responsible for YOUR happiness, based on your choices.  God will guide you, and He is always there for you "spiritually" to remind you of blessings.  But you are responsible DAILY for your mind strength, and body strength!

101 saker

Har massvis med olästa böcker, dessa tre bland annat. Visserligen kanske inte så mycket att läsa i dessa men ändå :)


My life

Life

Blev hemma

Blev hemma idag ändå av en lite tråkig anledning men får göra nåt bra av det, & trots att det är trist så känns det som att det passar bra med hemmamys idag. Ska se film, tända ljus, äta gott & bara mysa. Känns välbehövligt efter helgen..

Just enjoy life


Alleles för fort

Helgen tog slut alldeles för fort! Men så går det när man har roligt :) Måndag imorgon vilket innebär bland annat jobb & massa annat som måste göras!

Kiss..


Hej

Men hej :) Blev fest & utgång även igår där av dålig uppdatering här! & det var sjukt bra även igår! Dock gjorde jag om samma misstag som kvällen innnan på två punkter & ena var fel val av skor igen!! Haha minnet är kort, men det gick ju ändå att dansa hela kvällen;) Fick ingen bra bild på piratkostymen som jag bar igår så här kommer en till bild sen i fredags.


Vaknade i..

Vaknade i Luleå med en ordentlig huvudvärk, men helt klart värt efter en galet trevlig kväll/natt! Dansade hela kvällen, i för höga klackar som vanligt...varför lär jag mig aldrig?!


Fest eller hemmamys?

Osäker på vad det blir ikväll..men om jag ska vara ärlig lockar en mysig hemmakväll. Men det kan ju ändras :)

Amazing


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus