Stannar på Nattstad

Jag kommer nog bli kvar på Nattstad, så här hittar ni mig om ni missat :)

Då var strax

Då var strax denna arbetsveckan avklarad, vilket inte bara innebär ledighet utan även att jag har bättre möjlighet att blogga. Gäller bara att bestämma sig på vilken blogg ;)

Det visade

Det visade alltså sig att blogg appen fanns. Vars var den jag letade? Så nu vet jag inte vilken bloggportal jag ska använda mig av. Beslutsångest! Hehe

Ni kan följa mig

Ni kan följa mig på Nattstad.se/josandra nu :) 

Importera

Håller på att importera alla inlägg härifrån till Nattstad, så kommer starta blogga där från & med idag då jag fått allt klart :)

Mindre än

Mindre än tre timmar kvar, dagens arbetspass har gått hur fort som helst. Har helt glömt att ta rast, men det är som vanligt ungefär. Känns inte så givande, jobbar hellre :)
 

Eftermiddag

Jobbar eftermiddag i veckan, eller ja inte alla -- fredagar kommer jag alltid jobba förmiddag. Rätt mysigt med eftermiddag men en aningens ensamt, förhoppningsvis vill nån surra med mig i telefon ett tag :)

Godmorgon

Godmorgon! Är det bra? Jag har huvudvärk ( som vanligt ), får bli en till Treo lite senare om det inte går över! Förresten angående Nattstad så känns det mer & mer som att det blir byte av bloggportal. Fast inte idag.

The world

Judge

Nattstad?

Har nästan alltid använt mig av blogg, då jag bloggat. Men nu av någon anledning finns inte blogg appen kvar?! Vilket gör det betydligt svårare att blogga helst då jag oftast använder mig av mobilen. Så funderar helt enkelt på att byta till Nattstad.

Mönstrade

Köpt ett par löst sittande & otroligt sköna mönstrade byxor! Kan inte bestämma mig om mönstret är snyggt eller bara för mycket? Men sköna är dom & dom lär förmodligen användas en hel del :)
 

Feber

 
Mådde inget vidare igår, fick feber på kvällen..idag är det bättre men känner mig fortfarande inte pigg. Men kanske mår bättre efter lite mat i magen? :)

Keep calm and carry on

keep calm ...

Det känns bra

Är så himla trött & frusen, ungefär hela tiden. Vill bara linda in mig tio varv i ett täcke & stanna där. Så kunde inte passa bättre, att utgång med förmodligen för mycket att dricka blev framflyttat till nästa helg. Passar mig perfekt. Visst nu är jag inne på mitt andra glas vin, men jag är hemma & jag kan bädda in mig i det där täcket precis när jag vill. Det känns bra. 

Every morning

Quotes to live by

Drömmer..

Jag trivs verkligen inte när det är kallt, & tanken att flytta utomlands har slagit mig ett flertal gånger. Så svårt kan det väl inte vara? Drömmen är att ha ett eget litet hus med bara några meter ner till standen, helst lite avskilt så jag skulle kunna ta mina nakendopp precis när jag vill ;) Hade varit helt perfekt, men kanske inte helt lätt att bara flytta? Kanske kan man bo på ett sånt ställe några månader per år då det är som kallast här i Sverige. Helt omöjligt kan det väl inte vara att hitta ett inte allt för dyrt boende i ett varmt land? Drömmer..
 
Hawaii Skies

Do what you love

Do what you love!

Sovmorgon

 
Så skönt med sovmorgon! :) Helt perfekt start på helgen!

Tre små ord.

Dricker oftast kaffe. På jobbet jobbet blir jag oftast serverad en nybryggd kopp kaffe, vem kan tacka nej till det? :) & hemma blir det också kaffe, mer sällan än på jobbet men ibland. & mest bara för att det är så otroligt smidigt med snabbkaffe. Men nån gång då & då blir det även en kopp te. & det är ju faktiskt otroligt gott.
 
& just dessa teburkar hade jag inte tackat nej till, sjukt söta! Att dom dessutom är ekologiska är ett stort plus! Finns att klicka hem här.
 
 
 
 
 

I wouldn´t mind kissing your lips....

.

Orange is the new black

Har sett ungefär halva säsong 2 av OITNB, så har en del avsnitt kvar att se! Förhoppningsvis hinns det med ett eller annat avsnitt i helgen. Redan säsong 1 var jag fast, hela storyn & alla underbara karaktärer. Helt fucking amazing! 
 

Kindness

So true!

Godmorgon!

Godmorgon! Allt bra? :) Måste säga att dagarna & veckorna går otroligt fort. Alltså nästan skrämmande fort, hinner ju knappt med! Men det kan ju bara betyda en sak - att jag har kul? :) I alla fall så är det veckans sista arbetspass, sen flera dagars ledighet att se fram emot. Helgen kommer bestå av midsommarfirande, massa mys & kanske fest & utgång på det. Får se hur jag känner. Är hellre hemma & mysdricker med så lite kläder på som möjligt. Kall öl & bara gå runt i myskläder. Underbart!

Choose


Var länge sedan

Var länge sedan nu men tanken på att byta hårfärg kommer smygande allt oftare. Jag trivs väldigt bra i mitt röda hår, men det blir matt fort & ibland känns det för "mycket" på något sätt. Svart är ju snyggt..! Eller blont..? Hehe, det är svårt att sluta tänka när man väl börjat. Men vi får se, trivs ju ändå förbaskat bra i färgen jag har nu!
 
 
 
 
 

Intervju

Jag vet inte om jag skrev det tidigare, i alla fall så blev jag kallad på intervju. Fick avboka vid två tillfällen på grund av jobb ( för det går alltid i första hand ). I alla fall så ringde chefen på företaget upp mig, & vi bokade en ny tid i Juli. Förutom att det är på hans semster så är det även en lördag vi bokat in. Jag måste ha ett grymt CV & personligt brev ;) Men faktiskt så är jag är rätt bra på att formulera mig rätt & lyfta fram mina starka sidor. Ibland känns det som att jag lyfter upp mig själv för högt & potentiella arbetsgivare får skyhöga förväntningar..! Hehe :) Men angående jobbet så känns det verkligen som ett jobb som skulle passa mig. Men jag har som sagt redan jobb & ja har faktiskt ingen aning hur jag ska ställa mig till om jag skulle bli aktuell för jobbet. Men det är ingen idé att fundera på det nu :) Är otroligt glad att jag får komma på intervju i alla fall! & bara att bli tillkallad på intervju är en seger i sig tycker jag :)
 
 
 
 

Good morning Beautiful

A simple text like this to the one you love can make a HUGE difference in your relationship.  If you're looking to kick it up a notch using texts, take a look at the article inside.

Minibeställning

Gjorde en liten minibeställning från H&M- pyjamas, blomkrans & lösögonfransar.
 

Har tappat räkningen

 
Har tappat räkningen på antalet gånger mobilen åkt i marken, idag var naturligtvis inget undantag. Den gled ur jackfickan rakt ner i marken. & där låg den i tre delar. Efter flera desperata upplivningsförsök & en del svordomar var det bara att inse - de här var slutet. Dramatiskt? En aningen kanske. Hehe, nu har jag i alla fall bytt tillbaka till Iphone. Har inte hunnit ladda ner några appar & inte heller lagt in några nummer. Men ingen brådska med det. Kanske till helgen? :)

Laugh as much as you breathe

SKOGSBERG&SMART

Första veckans arbetspass

Första veckans arbetspass börjar gå mot sitt slut, eller ja tre timmar kvar ;) Sen hem & sova någon timma & så vankas det jobb klockan 06.00 - 20.00. Kort arbetsvecka men rätt långa pass. Kul! Men som de enda jag behöver tänka på - jobb & sova. Blir oftast bortskämd med god mat som står framme på bordet efter jobbet. Lyx!


Jobbigt att..

Jobbigt att fara hemifrån igen, men det gäller att inte tänka allt för mycket! Dessutom går dagarna fort när dom är fyllda med jobb. Har precis hoppat på bussen, blir bussbyte på en timma ungefär & sen framme 13.30.


Söndagsmys ♥

Avslutar helgen med Orange is the new black & lite gott till det. Mys!




Jet Set Travel

Gått & total förälskat mig i denna väskan från Michael Kors - Jet Set Travel. Visst är den fin? Hade gärna beställt den, men visst blir man lite snål då prislappen hamnar på över 3000..! Men fin är den, så vi får väl se ;)
Zalando

New in - Makeup

Blev en ny väska igår & en matchande sminkväska ( otroligt viktigt ;). Förutom det inhandlades lite nytt smink på Kicks.


Spenderat dagen i Luleå

Spenderat dagen i Luleå. Lunchat, kollat in Pride & shoppat! Nu iväg till Storheden & handla lite gott till ikväll :)


Inget mer regn tack! :)

Sovit kanske 5 timmar i natt, nu jobb fram tills tåget går :) Kort arbetsdag & förhoppningsvis mycket lasbilskörning. Inget mer regn nu tack! :)

Känns lite trist..

Känns lite trist att inte ens få till ett inlägg vissa dagar. Men efter en 13 timmars lång arbetsdag finns varken ork eller tid. & det är trots allt det mina dagar består av just nu: Jobb, äta & sova. Men jag trivs :) Efter nästan två dagars slipning, blev det målning av lastbilen igår! Så spenderade hela kvällen själv i tältet, med hög musik & en roller i handen.


Precis läst klart

Precis läst klart boken som jag började läsa för nåt år sedan! På tiden kanske?! ;) Hehe.




Nästan slut ström

Nästan slut ström på mobilen & kan inte ladda då jag sitter på bussen. Men framme på nån timma :) Förresten kolla sötaste harungen! Sett något sötare? Den låg & sov i gräset vid en lekpark i fredags. Höll på att kliva på den då den knappt syntes i det höga gräset. Sen vaknade den till & skutttade i väg..! ♥


Jealousy

Count your blessings!

Silverfallet

Vilket underbart väder det varit! Kolla så otroligt fint! Hade kunnat sitta på stenstranden hela dagen. Några vackra stenar fick följa med hem. Kan ju vara bland det mysigaste som finns - gå på en strand & plocka snäckor eller sten :)






Love eachother

Love

Roadtrip ♥






Nike air max

Ska eventuellt in till stan imorgon & kolla på skor! & nån av dessa hade jag inte tackat nej till. Sjukt snygga! Men inte säkert dom finns här, ska kika i alla fall. Dessa är i alla fall från Zalando
 

I love friday

i love friday x

Skulle egentligen vara ledig idag

Skulle egentligen vara ledig idag, men äsch kände lika bra att jobba lite. Slutar 15.00 så blir inte så lång dag i alla fall :) Ska bara köra slut på vattnet, sen lunch med kollegorna. Mys!

I love boys

Unfortunately!

Verkar bli en lång dag..

Verkar bli lång dag idag också :) & resten av arbetsdagen får jag jobba i blöta kläder..varför undrar ni? För jag är otroligt klantig! Skulle fylla på vatten i tanken med en slang då vanliga stället vi fyller på inte fungerade. Allt gick bra tills jag skulle ta lös slangen. Allt vatten & det var rätt mycket hamnade på - mig! Kollegan höll på att skratta ihjäl sig, tur man kan underhålla ändå ;) hehe

Oftast

Oftast älskar jag mitt jobb - köra, lyssna på musik & kolla på de absolut fucking fantastiska utsikten! Men det pendlar rejält kan jag meddela! Har varje dag ett nu dör jag/dödar nån/krockar/välter moment. Eller det känns så. & då ställer mig frågan vad fan gör jag här?! Jag ska ju för tusan stå i en butik, med fina kläder, perfekt sminkad & med höga klackar..! Jag känner mig helt felplacerad. Det är tungt & det är svårt ibland. Men jag gör det ändå. Har gjort massvis med saker dessa veckor som jag aldrig trodde jag skulle våga göra. Det är en erfarenhet & jag har redan nu fått lära mig massor. & som sagt är det ett bra jobb som större delen känns jättebra.


Lista i brist på annat..

★Ogillar verkligen att stå i kö, hänt mer än en gång att jag lämnat kön för att den varit lång.. ★ Har ett ärr på handen för att jag slagit sönder en fönsterruta & ett på ögonbrynet för att jag sprungit in i en dörr★ Missat samtal från "dolt nummer" kan ju vara det värsta, dör av nyfikenhet typ.. ★ Umgås hellre med killar än med tjejer, tyvärr visar det oftast att dessa vill mer än att vara vänner.. ★ Är sjukt envis ★ Älskar hösten. ★ Oftast rastlös. ★ Har faktiskt ridit westerridning förr, oväntat va? Kort period dock★


Fuck..

Fuck..vilken dag! Som sagt har knappt nån röst + haft världens huvudvärk trots Treo! Sen lyckades jag köra på det ENDA stället jag absolut inte skulle köra på. Lyckat! Insåg mitt misstag lite för sent så bara köra på ändå. Problemet var bara att det var bilar parkerade på båda sidorna av vägen. Kan säga att det handlade om några ynka centimeter mellan lastbil & dom parkerade bilarna..! Efter ett antal svordomar, efter att ha backat, vänt med mera på minimal yta så tog jag mig faktiskt ut. & samtidigt så hade jag en publik i form av ett tiotal killar..! haha

Vaknade imorse

Vaknade imorse med nästintill obefintlig röst, alltså fy fan hur jag låter! Skulle va bra om jag kunde hålla käft idag, men hur lätt är det? ;)


Vilken ska jag börja med?

Har ju en hel del tatueringar som jag ska göra. Är inte helt säker på motiv & placering på vissa än. Men vill ju så gärna få nån påbörjad, typ helst igår ;) Men har som sagt hittat en studio som har drop in. & dit kommer jag åka så fort jag är ledig! Frågan är bara - vilken ska jag börja med? Gällande placeringar så är det: vänster arm (typ hela), fötterna, nacken, ryggen & på på baksidan av låren ( heter det så ens?). Är rätt säker på dom ställena men det är ju inte omöjligt att jag ändrar mig med min beslutångest..! Hehe


Massa lastbilskörning

Blev närmare 15 timmar på jobbet idag. Varm väder = torrt & massa lastbilskörning. Förutom det så har jag även stått på en tank & blandat saltlake. Tunga säckar på 1000 kg som jag skurit hål på & fyllt tanken med. Tungt kan jag meddela & svettigt (vanliga arbetskläder + overall på). Hehe. & för att ni inte ska missförstå - ja säckarna vägde 1000 & nej jag lyfte dom inte ;) Däremot fick jag styra in dom över hålet på tanken. Tungt! Men faktiskt riktigt kul!

Ibland önskar jag att

Ibland ( bara ibland..) önskar jag att saker sett annorlunda ut. Önskar att jag kunnat spola tillbaka tiden lite. Bara lite. Bara ändra lite detaljer. Bara några små. Tagit andra beslut. Valt andra vägar. Visst är det lätt att tänka så i efterhand?




Har sovit en, eller kanske

Har sovit en, eller kanske två timmar i natt. Inte bra. Lägg på ett nästan 12 timmars arbetspass på det. Dessutom ledsen & fortfarande förkyld..! & ja självklart jättetrött men det kunde ni nog lista ut?


Vit kavaj

Spenderat dagen i Luleå & på Storheden. Mys! Ingen shopping idag heller, men lika bra det kanske? ;) Hittade dock en jättefin kavaj (den vita på bilden). Men en vit kavaj känns inte som det mest praktiska. Men den kommer eventuellt in i svart & marinblått nästa veckan :) Vill ha!




Förkyld

Hade egentligen legat kvar i sängen i många timmar till, men finns roligare att göra! :) Näspray, Treo & halstablett så blir det nog bättre!


Hello june!

June.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus